logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

3310 - po włączeniu tylko błyśnie i trzaśnie !!!

rysiekb66 21 Gru 2005 17:22 693 4
REKLAMA
  • #1 2103877
    rysiekb66
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam !!!
    Mam płytę główną z nokii 3310, w której w momencie włączenia pojawia się tylko błysk diod i trzask w mikrofonie. Nastepne włączenie może nastąpić po przerwie lub po wyciągnieciu i włożeniu baterii. Próbowałem flashować Rolisem ale bez powodzenia. Nie znam jej przeszłości. Czy można coś jeszcze zrobić czy to już złom ?
  • REKLAMA
  • #2 2103974
    Gogi123
    Poziom 24  
    Ocena: 7
    z poprzedniego postu o suszarce mnie wyprosiles :D Ale widze ze jednak amatrosko przestajesz sie zajmowac :D Tu suszarka nie zdzialasz :D

Nie jestem msciwy i pomagam innym wiec na poczatek rozbierz obejrzyj co i jak czy czegos np nie brakuje i oczywiscie wykap ja. Potem zobacz czy flash pujdzie...........
  • REKLAMA
  • #3 2105448
    rysiekb66
    Poziom 11  
    Do Gogi123. Co do poprzedniego postu, z którego jak piszesz Cie wyprosiłem to przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i sam dojdziesz do wniosku, że byłeś troche niemiły. Nie można się irytować, że ktoś pyta o coś na forum, bo po to forum właśnie jest ! Doświadczeni doradzają mniej doświadczonym kolegom. Co do Twojej odpowiedzi w tym poście to bardzo Ci dziękuję za radę. Myślę, że poprzednio miałeś może zły dzień a i ja może byłem troche nadpobudliwy. Pozdrawiam !!!
  • REKLAMA
  • #4 2105778
    pawelmm
    Poziom 16  
    Ocena: 3
    czy mozesz wytłumaczyć pojęcie "trzask w mikrofonie"
  • #5 2106148
    rysiekb66
    Poziom 11  
    Dokładnie tak jak opisałem. Naciskam na włącznik, jednocześnie mrugnięcie diod i trzask dość dobrze słyszalny w mikrofonie. Tak jest przy każdym włączeniu
REKLAMA