Witam wszystkich,
Mam takie pytanie dosc wazne...
na jednym telefonie Samsung Galaxy S7 G930F mam ROM- [/] [G930F/FD][ALEXNDR] * U8EUE1 * DevBase v7.4 Encryption support
i dziala on bezproblemowo... ale chcialbym wgrac mu nowy ROM- dokladnie LineageOS (Android 13) lub (Android 14)
lecz mam bardziej dylemat techniczny, czy na tym ROM-ie Flashowac S7-G930F na LineageOS
czy lepiej wrocic do wersji Stock-owej oryginalnej Samsunga najlepiej wersja z (Android 7), gdyz chyba jest mniej problematyczna niz 8 OREO?
z racji iz w 8-mce Samsung dodal troche kodu pod blokady pod przeróbki?
i z niej dopiero Flashowac s7 na LineageOS (Android 13) lub (Android 14) ?
- glownie tez chodzi mi o ulozenie sie potem LineageOS?
czy nie ma to znaczenia bo LineageOS juz sporo zmieni i w 1 i 2- gim ROM-ie - a glownie chodzi o [G930F/FD][ALEXNDR] * U8EUE1 * DevBase v7.4 Encryption support
bo jak pisalem jego mam teraz i tu jest Android 8.0.
co o tym sadzicie?
bardziej chyba od strony praktycznej i pod stabilnosc potem LineageOS...
Pozdrawiam, i dzieki z gory za odpwiedz i czas poswiecony!
Mam takie pytanie dosc wazne...
na jednym telefonie Samsung Galaxy S7 G930F mam ROM- [/] [G930F/FD][ALEXNDR] * U8EUE1 * DevBase v7.4 Encryption support
i dziala on bezproblemowo... ale chcialbym wgrac mu nowy ROM- dokladnie LineageOS (Android 13) lub (Android 14)
lecz mam bardziej dylemat techniczny, czy na tym ROM-ie Flashowac S7-G930F na LineageOS
czy lepiej wrocic do wersji Stock-owej oryginalnej Samsunga najlepiej wersja z (Android 7), gdyz chyba jest mniej problematyczna niz 8 OREO?
z racji iz w 8-mce Samsung dodal troche kodu pod blokady pod przeróbki?
i z niej dopiero Flashowac s7 na LineageOS (Android 13) lub (Android 14) ?
- glownie tez chodzi mi o ulozenie sie potem LineageOS?
czy nie ma to znaczenia bo LineageOS juz sporo zmieni i w 1 i 2- gim ROM-ie - a glownie chodzi o [G930F/FD][ALEXNDR] * U8EUE1 * DevBase v7.4 Encryption support
bo jak pisalem jego mam teraz i tu jest Android 8.0.
co o tym sadzicie?
bardziej chyba od strony praktycznej i pod stabilnosc potem LineageOS...
Pozdrawiam, i dzieki z gory za odpwiedz i czas poswiecony!