logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 10 – po zmianach w „Zarządzaj” loguje się inny użytkownik, jak wrócić?

kiss39 03 Lis 2025 21:59 204 2
REKLAMA
  • #1 21740697
    kiss39
    Poziom 39  
    Ocena: 636
    Witam pomocy

Problem z WINDOWS 10, a chcialem z poziomu zarządzaj sprawdzić czy udostępnie pliki na komputer z WIN7. Wszedłem w WIN10 > pulpit> Ten Komputer > wybrałem Zarzadzaj i cos pokombinowałem i teraz uruchamia sie unny ekran. Jak teraz przywrócic wczesniejsze logowanie do systemu WIn10 gdzie mam zapisane dane itp.

screen

Okno Zarządzanie komputerem z listą kont użytkowników w systemie Windows 10
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21740788
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 21741071
    kiss39
    Poziom 39  
    Ocena: 636
    Ok juz mam

To moj laptop. Właśnie doczytałem, że windowos 10, aby wyswietlić wybór uzytkowników wciskamy klawisz Windows +L i mamy liste użytkowników do wyboru. Mam dostep do mojego drugiego konta na win10 uff cale szczęście. Widze, że przesiadka na win10/11 to całkiem niezłe poszukiwanie opcji dla użytkowników Microsoftu. Windows 10 ma tą opcje podpatrzoną z Linuxa Fedory tylko tam sie klika kursorem i jest wszystko intuicyjne i prostsze dla użytkownika. Teraz nie załoję ze się uczyłem i zostałem przy Linux-ie Fedora (RHEL) obok zainstalowanym system Win7 i Win10.

Scren WIN10 klawisz -(Windows +L) -Logowanie Winows10 wybór konta uzytownika.
    Ekran logowania Windows 10 z widocznymi kontami Adam i Administrator

Pozdrawiam kiss39
    Polecam Forum Fedora(RHEL)
REKLAMA