Czy Netflix to oszust . Jakie są wasze doświadczenia.
Kupiłem dzisiaj kartę Netflix za 80 PLN w Żabce.
Po wielkich bólach udało mi się wklepać kod dostępu .
A sygnału jak nie było tak nie ma.
3 godziny zmarnowałem na dyskusjach z konsultantami Netflixa i efekt zero .
Dowiedziałem się że mam chyba nieodpowiedni telewizor albo dostawca internetu światłowodowego jest nie taki jak trzeba.
A rok temu wszystko śmigało i You Tube i Netflix.
Rok temu z Netflixa chciałem zrezygnować ,zgłosiłem taką chęć ale jeszcze przez 3 miesiące doili mnie z karty.
Pomogło dopiero jak w banku zgłosiłem że karta została została skradziona i dostałem nową kartę.
Teraz nie miałem sygnału nawet przez sekundę a z konta zniknęło mi 33PLN.
Kiedy poprosiłem o zwrot pieniędzy dowiedziałem się że nie ma takiej opcji a przecież usługa nie została wykonana.
Wydaje mi się że na głównej stronie powinny być jasno opisane wymagania co do sprzętu.
Traktują klientów jak barany do strzyżenia.
Kupiłem dzisiaj kartę Netflix za 80 PLN w Żabce.
Po wielkich bólach udało mi się wklepać kod dostępu .
A sygnału jak nie było tak nie ma.
3 godziny zmarnowałem na dyskusjach z konsultantami Netflixa i efekt zero .
Dowiedziałem się że mam chyba nieodpowiedni telewizor albo dostawca internetu światłowodowego jest nie taki jak trzeba.
A rok temu wszystko śmigało i You Tube i Netflix.
Rok temu z Netflixa chciałem zrezygnować ,zgłosiłem taką chęć ale jeszcze przez 3 miesiące doili mnie z karty.
Pomogło dopiero jak w banku zgłosiłem że karta została została skradziona i dostałem nową kartę.
Teraz nie miałem sygnału nawet przez sekundę a z konta zniknęło mi 33PLN.
Kiedy poprosiłem o zwrot pieniędzy dowiedziałem się że nie ma takiej opcji a przecież usługa nie została wykonana.
Wydaje mi się że na głównej stronie powinny być jasno opisane wymagania co do sprzętu.
Traktują klientów jak barany do strzyżenia.