logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ORANGE MIX....PROGRAM PROFIT....mial ktos taki problem...???

lukmistrz 22 Gru 2005 22:16 1344 6
REKLAMA
  • #1 2107746
    lukmistrz
    Poziom 13  
    Ocena: 93
    mam telefon w orange mix, zarejestrowalem sie do programu profit na stronie www.orange.pl no i teraz jak klikam zeby sie zarejestrowac to pisze tak: "formularz zostal juz wyslany" no i czekam juz chyba z 20 dni i zadnej odpowiedzi nie mam ani sms-em ani na e-mail, a kasa mi zlatuje z konta i czym szybciej by mnie zarejestrowali to bym mial wiecej punktow, bo za kazda zl sa punkty :)

mial ktos taki sam problem? moze jeszcze musze czekac?

z gory dzieki za odp.
  • REKLAMA
  • #2 2108826
    lukmistrz
    Poziom 13  
    ???????????????
  • REKLAMA
  • #3 2108828
    dudek
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    Zadzwon do BOK i zapytaj sie
  • REKLAMA
  • #4 2108979
    zeezoo
    Poziom 26  
    Ocena: 19
    Musisz poczekać. Czasem procedura rejestracji trochę im zajmuje. Szczególnie po zmianie marki na Orange...
    Mój kolega czekał półtora miesiąca na aktywację...

A najlepiej zadzwoń do BOK jak radzi dudek i zapytaj ;)
  • REKLAMA
  • #5 2109110
    norb86
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    A jak czekałem 4 godziny. Zadzwoń pod *100 i zapytaj co jest grane. Jak Ci powiedzą, że musiasz zadzwonić do Progamu Profitit, to poproś żeby Cię tam przełączyli, nie poniesiesz dodatkowego kosztu związanego z nowym połączeniem. Koszt połączenia pod *300 do profitu wynisi tyle ile zwykła rozmowa, a łącząc się przez BOK z Profitem płacisz 1 zł brutto za całe połączenie.
  • #6 2109350
    groovee
    Poziom 20  
    Ocena: 5
    Ja tak czekalem ponad miesiac...

Oto odpowiedz z bok orange (oczywiscie wnioski bo oryginalu nie mam:P)

Po wyslaniu formularza wyznaczona jest data weryfikacji. Kiedy nadejdzie ten dzien, sprawdzaja warunki:

-czy jestes juz 3 mc
    -czy wydales odpowiednia ilosc kasy
    -czy podales poprawne dane

Jesli spelnisz te warunki, uaktywnia Ci sie program profit. Jesli nie spelnisz ktoregokolwiek, wyznaczana jest kolejna data weryfikacji i wszystko od poczatku:P

Jesli chcesz wiedziec kiedy masz wyznaczona, napisz do obslugi profit.

Pozdrawiam!
  • #7 2113619
    lukmistrz
    Poziom 13  
    ok dzieki :) zamknac temat.........

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada telefon w ofercie Orange Mix i zarejestrował się do programu Profit na stronie www.orange.pl, jednak po kliknięciu rejestracji pojawia się komunikat "formularz został już wysłany". Po około 20 dniach nie otrzymał żadnej odpowiedzi ani SMS, mimo że z konta są pobierane środki, a punkty w programie naliczane są za każdą wydaną złotówkę. W odpowiedziach zalecano kontakt z Biurem Obsługi Klienta (BOK) Orange oraz cierpliwość, ponieważ procedura aktywacji programu Profit może trwać nawet półtora miesiąca, zwłaszcza po zmianie marki na Orange. Proces weryfikacji obejmuje sprawdzenie, czy klient jest abonentem co najmniej 3 miesiące, czy wydał odpowiednią kwotę oraz czy podał poprawne dane. Jeśli warunki nie są spełnione, wyznaczana jest kolejna data weryfikacji. Koszt połączenia z programem Profit przez BOK jest niższy niż bezpośrednio. Użytkownik potwierdził zamknięcie tematu po uzyskaniu informacji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA