logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hisense WF5S1045BWPL – zablokowana szuflada na detergenty po czyszczeniu, jak otworzyć?

jpiechowska22 12 Gru 2025 10:29 771 4
REKLAMA
  • #1 21778629
    jpiechowska22
    Poziom 2  
    Pralka Hisense WF5S1045BW/PL. Wyciągnęłam szufladę na detergenty, żeby ją umyć. Wsadziłam na miejsce i teraz nie mogę jej w ogóle otworzyć. Pomocy
    AI: Czy podczas wkładania szuflady na miejsce wszystko weszło gładko, czy może czułaś jakiś opór albo coś się zablokowało?
    Wszystko weszło gładko.
    AI: Czy pralka była włączona albo uruchomiony był jakiś program, gdy próbowałaś otworzyć szufladę?
    Nie.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21778737
    jpiechowska22
    Poziom 2  
    >>21778688 Ale zdjęcie czego? Szuflady, która jest na swoim miejscu? Szuflada została wsadzona i nie można jej wyciągnąć.
  • REKLAMA
  • #5 21779549
    azu
    Poziom 17  
    Ocena: 86
    Problemem będzie uszczelka pod jedną klapką, najprawdopodobniej napuchła i ucieka lekko do góry. Można zdjąć blat i odpiąć z jednej strony górną część zasobnika, jest on na zamkach, to spowoduje zwolnienie blokowania się klapki i wyjdzie. Uszczelkę można przeszlifować papierkiem albo wersja dla bogatszych wymiana zasobnika.
REKLAMA