Od niedawna po formacie komputera zaczął się on sam wyłączać, włączając trochę bardziej wymagające gry (np. PvZ Garden Warfare 2). Nie jest to problem z temperaturą, ponieważ wszystko zostało przeze mnie sprawdzone, myślałem również, że to problem listwy, do której komputer jest podpięty, lecz to również nie był problem. Wydaje mi się, że to też nie wina żadnych sterowników, i w Windows Event Viewer nie pokazuje mi się żaden powiązany błąd krytyczny systemu. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś wiedział coś na ten temat. Posiadam również 2 monitory i lag/spiki z niewiadomych powodów.
AI: Jaka jest pełna specyfikacja Twojego komputera (procesor, karta graficzna, zasilacz - marka i model, ilość RAM, płyta główna)?
Procesor: Ryzen 5 7500F
Karta Graficzna: RX 6600 XT
Zasilacz: MSI MAG A650BN 650 W 80 Plus Bronze
Ilość RAM: 32 GB DDR5
Płyta Główna: Płyta główna MSI PRO B650M-P
AI: Jaką wersję systemu operacyjnego oraz sterowników (szczególnie do karty graficznej) masz obecnie zainstalowaną po formacie?
Wersja Systemu: Windows 11 Home
Wersja Sterowników Karty Graficznej: 25.12.1
AI: Jaka jest pełna specyfikacja Twojego komputera (procesor, karta graficzna, zasilacz - marka i model, ilość RAM, płyta główna)?
Procesor: Ryzen 5 7500F
Karta Graficzna: RX 6600 XT
Zasilacz: MSI MAG A650BN 650 W 80 Plus Bronze
Ilość RAM: 32 GB DDR5
Płyta Główna: Płyta główna MSI PRO B650M-P
AI: Jaką wersję systemu operacyjnego oraz sterowników (szczególnie do karty graficznej) masz obecnie zainstalowaną po formacie?
Wersja Systemu: Windows 11 Home
Wersja Sterowników Karty Graficznej: 25.12.1