Dzień dobry, potrzebuję instrukcji serwisowej od kotła Termet ecocondens nex. A mianowicie jak wejść w menu serwisowe oraz oznaczenia, opis kodów P01 do chyba P 26. Może są tu użytkownicy, którzy ustawiali
P01 - moc startowa: chcę zmniejszyć
P03 - moc max dla CO:
P04 - moc minimalna: na 1200 mam krótki komin
P13 - ∆T
P14 - moc minimalna pompy: z 50 na 40
P24 - rozruchowy czas pracy mocy startowej P01: z 20 na 10
Jeszcze P16 i P17
Są to kody z ecocondens gold, mam nadzieję, że w Nex jest tak samo. Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Proszę o pomoc, jak wejść w to menu,
Z góry dziękuję
[mod:e50417ecf5="TONI_2003"]Dubel:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
P01 - moc startowa: chcę zmniejszyć
P03 - moc max dla CO:
P04 - moc minimalna: na 1200 mam krótki komin
P13 - ∆T
P14 - moc minimalna pompy: z 50 na 40
P24 - rozruchowy czas pracy mocy startowej P01: z 20 na 10
Jeszcze P16 i P17
Są to kody z ecocondens gold, mam nadzieję, że w Nex jest tak samo. Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Proszę o pomoc, jak wejść w to menu,
Z góry dziękuję
[mod:e50417ecf5="TONI_2003"]Dubel:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany