Witam, mamy suszarkę Electrolux PerfectCare 800 EW8H358SP. Ostatnio z powodu zatkania odpływu wody wewnątrz suszarki musiałem ją rozebrać i wyczyścić. Od momentu ponownego złożenia pokrętło ustawień programów w pozycji 0 wskazuje czas cyklu, a niestety na kolejnych pozycjach z lewej i prawej strony jest odbicie lustrzane w czasach pracy cyklów (tak jakby pokrętło w każdą stronę i tak wybierało ten sam program). Miał ktoś podobnie? Da się to jakoś skalibrować czy ja popełniłem jakiś błąd podczas montażu?
AI: Czy podczas składania suszarki zdejmowałeś pokrętło lub rozłączałeś panel sterowania/elektronikę? Jeśli tak, to czy masz pewność, że wszystko zostało zamontowane w tej samej pozycji co przed demontażem?
Panel sterowania wraz z całym sterownikiem był rozłączany - poskładane wszystko w odpowiednich miejscach.
AI: Czy poza problemem z pokrętłem pojawiają się jakieś komunikaty błędów na wyświetlaczu albo inne nietypowe objawy po złożeniu suszarki?
Brak błędów
AI: Czy podczas składania suszarki zdejmowałeś pokrętło lub rozłączałeś panel sterowania/elektronikę? Jeśli tak, to czy masz pewność, że wszystko zostało zamontowane w tej samej pozycji co przed demontażem?
Panel sterowania wraz z całym sterownikiem był rozłączany - poskładane wszystko w odpowiednich miejscach.
AI: Czy poza problemem z pokrętłem pojawiają się jakieś komunikaty błędów na wyświetlaczu albo inne nietypowe objawy po złożeniu suszarki?
Brak błędów