>>21853774 Dzięki za wskazówkę, spróbujemy tego. Używaliśmy poleceń powłoki z katalogu głównego repozytorium i nie wydają się one działać dobrze (domyślam się, że w grę wchodzi składnia bash vs zsh vs sh), więc za każdym razem, gdy budujemy, po prostu usuwamy resztę i zostawiamy SDK oraz główny plik Makefile i budujemy go w ten sposób. Nie jestem pewien, dlaczego tak prosty projekt ma tak zawiły system kompilacji (z drugiej strony doceniam trudność obsługi tuzina różnych platform). Dla wyjaśnienia: czy przez repozytorium aplikacji masz na myśli katalog platforms/OpenBK7231N? Jest tak wiele plików Makefile unoszących się między katalogiem głównym a tym, że nie jestem pewien, gdzie jest cel. Chyba zawsze mogę go wyszukać grepem...
Jeśli chodzi o Bluetooth, mamy BLE działające na T (właściwie również na N, ale jeszcze go nie opublikowałem), przykładowy projekt został opublikowany na tym forum. Choć jest prymitywny, obsługuje reklamy, a także szyfrowane połączenia (wszystko, czego potrzebujesz do tego ostatniego, to aktywacja SM); to, czego nam brakowało, to koegzystencja z WiFi. Nadal nie jestem pewien, patrząc na twój kod, jak to zostało zrobione. Musi być kilka parametrów ustawionych, aby działało płynnie (jak opóźnienie resetu radia). Czy wszystko to jest obsługiwane przez SDK? Gdzieś jest struktura rf_coex_..., ale wszystko, co robi, to ustawianie zasad, bez czasów relaksacji ani niczego innego. Musi to jakoś współdziałać z ustawieniami okna skanowania/interwału (podręczniki CEVA dla ich stosu wspominają o pewnych formułach), ale gdzie to się robi?
Udało ci się również skonfigurować aktywne skanowanie. Czy sprawdziłeś, czy faktycznie wysyła żądania skanowania i odbiera dane? Musi istnieć wywołanie zwrotne, które robi to po otrzymaniu reklamy. Czy jest to również wykonywane przez kod SDK? Nie znalazłem tego w twoim kodzie, ale mogłem coś przeoczyć. Zawsze pisaliśmy wywołanie zwrotne ręcznie (to wszystko, czym jest aktywne skanowanie, naprawdę, po prostu pytasz, kiedy masz na to ochotę

). Mamy jednak grupę chętnych studentów do pisania kodu...

Ktoś obecnie pracuje nad profilem HID (na razie przez GATT), powiem jej, że masz działający coex, zobaczę, czy uda jej się w ten sposób stworzyć "klawiaturę wifi".
Świetna robota!
Andy