logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hisense 55U8KQ – jak oglądać Eleven Sports na TV i telefonie, Chromecast, aplikacje

marcinzurek93 10 Mar 2026 09:04 633 5
REKLAMA
  • #1 21858699
    marcinzurek93
    Poziom 3  
    hisense 55u8kq
    Chce oglądać kanały eleven sports, widzę że na tv nieda się wgrać, ktoś kupował google casta ? Bądź czy jak kupię pakiet eleven sports z oryginalnej apki to czy się połacze z telefonu do tv ?
    Wcześniej miałem wp pilot i tam wykupiony eleven ale połączyć się nie mogłem na tv bo problem robiła apka wp bo nie obsługiwała tego tv- hisensa, dodam że mam inny tv z Sony tam chodzi ale to mniejszy tv i starszy, główny jest hisense.
    Mam aplikacje zainstalowana megogo , go net i Polsat Sport, w ostateczności kupię ich pakiet bo na tv bendzie chodzić ale pytanie czy wtedy na telefonie bendzie chodzić, a zależy mi żeby to chodziło na dwóch poziomach tv i telefon.
  • REKLAMA
  • #2 21858916
    clubber84
    Poziom 39  
    Ocena: 1749
    Witam,
    jeśli chcesz oglądać bezproblemowo Eleveny na TV i smartfonie, to tylko wykupienie pakietu w PolsatBoxGo - na tv już masz tą aplikację i konto, a na smartfonie zainstaluj.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 21860410
    marcinzurek93
    Poziom 3  
    Polsat najdroższy,

Ma ktoś wgrany program eleven ? Bo chyba się nieda wygrać , wgl nie widzę możliwości jakiegokolwiek programu do wygrania?Napewno niema sklepu Play 😤🫣😖
  • REKLAMA
  • #4 21860415
    clubber84
    Poziom 39  
    Na Hisense'ach nic nie zainstalujesz, bo to zamknięty system Smart.
    Jeśli fabrycznie lub za pomocą aktualizacji nie zainstalują jakiejś aplikacji, to sam użytkownik tego nie zrobi.
    Mając konto na PBG i aplikację na TV, możesz tylko tam wykupić dostęp do pakietu Eleven.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 21863146
    marcinzurek93
    Poziom 3  
    Co to pgb ? I konto bo nie w temacie jestem .
  • #6 21863183
    clubber84
    Poziom 39  
    Witam,
    marcinzurek93 napisał:
    Co to pgb ? I konto bo nie w temacie jestem .

Polsat Box Go, a w tej aplikacji konto zarejestrowane na e-mail podany w umowie z Cyfrowego Polsatu lub Plusa.

Pozdrawiam
REKLAMA