logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak odpowiedzi na pytania o telewizory - gdzie szukać fachowej opinii?

akuś 25 Gru 2005 17:07 959 5
REKLAMA
  • #1 2114184
    akuś
    Poziom 15  
    Ocena: 15
    Pare razy prosiłem o opinię na temat konkretnego telewizora i nikt nie odpowiedział dlatego zastanawiam się czemu ma służyć ta jałowa dyskusja. Myślałem że wypowiadają sie ci którzy mają pojęcie o tych sprzętach ( oczywiście mam na myśli serwisantów , sprzedawców i tego typu fachowców ) a widzę że to amatorszczyzna . Ten telewizor jest dobry a ten jeszcze lepszy , tak można wywnioskować czytając posty, ale żadnych konkretnych danych np. pikseloza, awaryjność, dostępność i rzetelność serwisu , gdzie można to kupić i tym podobne porady.
    Myślę , że większość z piszących właśnie tego oczekuje. Mam cichą nadzieję , że to się zmieni i wreszcie zaczną wypowiadać się eksperci.
    Pozdrawiam .Akuś
  • REKLAMA
  • #2 2114193
    filip1331
    Poziom 16  
    Ocena: 4
    Też takie odnoszę wrażenie w dziale komputerowym...Przykre to niestety... Nikt nie potrafi chociaż troszkę nakierowac!
  • REKLAMA
  • #3 2114259
    jaxes
    Poziom 13  
    Właśnie przejrzałem po raz pierwszy ten dział i podzielam opinie kolegów. Posty przyklejone zaczynają się chyba od 2002 roku, a jesteśmy prawie już w 2006. Przecież przez ten czas to nastąpiły kosmiczne zmiany w wielu dziedzinach. Szczerze, to nic tu ciekawego nie można się dowiedzieć i trzeba zadawać pytania w innych działach nie przystosowanych do tego.
  • REKLAMA
  • #4 2114283
    filip1331
    Poziom 16  
    A wtedy dostaje się ostrzeżenie... A 5 to już wypad :cry:
    W ogóle to muszę przyznać, że kiedy teraz szukam w necie informacji sprzętowych to na polskich stronach same pytania co i jak zrobić, a zero jakichwokliwek odpowiedzi! :| A daję ogólne wyszukiwanie to na rosyjskich stronach prawie zawsze jest odpowiedz... I jaki z tego wniosek??
  • REKLAMA
  • #5 2114337
    jawoks
    Poziom 20  
    Ocena: 50
    Moim zdaniem większość "specjalistów" którzy znają sie np. na akustyce nie wchodzą do tego działu. Widziałem trochę wątków gdzie autor pisał "proszę nie przenosić, bo tam nikt nie wchodzi" i jest to prawda. Powinien w każdym dziale być poddział "co kupić i gdzie kupić". To powinno rozwiązać problem. Ale to tylko taka moja propozycja.
  • #6 2114352
    filip1331
    Poziom 16  
    I bardzo trafna propozycja! Gdyby tak posłuchali sugestii urzytkowników to te forum byłoby idealne! Ale mam wrażenie, że nie bardzo im się chce słuchać nas wszystkich! :)
REKLAMA