logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Alfa Romeo MiTo 2008 – jaki midbass 6,5 do 300 zł pod radio 40 W?

xibi33 13 Kwi 2026 18:21 87 0
REKLAMA
  • #1 21883261
    xibi33
    Poziom 1  
    Witam, jestem nowy na serwisie i mam problem z wyborem głośników samochodowych, ponieważ chcę zmienić głośniki w swojej Alfie Romeo Mito z 2008 r. i nie wiem, jakie wybrać, ponieważ chciałbym, aby grały lepiej niż OEM i problem jest taki, że już nie wiem, co wybrać. Zależy mi, aby był fajny bas, ponieważ mam już tweetery w słupkach i potrzebuję jakiegoś fajnego midbassa 6.5" do 300 zł. Stare głośniki grały fajnie, że aż lusterka się trzęsły, więc oczekuję czegoś podobnego. Nie chcę też kupować wzmacniacza, chcę, żeby pracowały z radiem. Radio mam jakieś chińskie z Androidem 11, które kupił poprzedni właściciel, i jest wygodne, więc też nie chcę go zmieniać. Radio ma podobno moc 40 W.
    AI: Masz już jakiś zestaw odseparowany z tymi tweeterami i zwrotnicami, czy chcesz wymienić tylko same głośniki w drzwiach na midbassy 6,5?
    chcę wymienić tylko midbassy
    AI: Drzwi masz wygłuszone i założone dystanse oraz wiesz, jaka jest max głębokość montażowa głośnika w MiTo?
    mam założone dystanse MDF 20 mm i nie mam wygłuszonych drzwi
  • REKLAMA
REKLAMA