logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech Z560 - jak uruchomić subwoofer bez pilota sterującego?

sdobrzanski527 08 Maj 2026 22:14 150 1
REKLAMA
  • #1 21899343
    sdobrzanski527
    Poziom 3  
    Witam, ostatnio znalazłem subwoofer Logitech od zestawu z560 i mam problem, mianowicie subwoofer był z wtyczką do pilota, jednakże samego pilota nie udało się znaleźć i mam problem, nie wiem, jak go uruchomić. Jest włączony i działa transformator, jednakże po dotknięciu któregokolwiek kabla nic nie słychać. Potrzebuję zidentyfikować, który kabel, gdzie idzie do wtyczki mini jack, które są od zasilania. I czy to wszystko zadziała, czy będę musiał otworzyć obudowę i tam pogrzebać. Z góry dziękuję za pomoc, w załączniku zdjęcia:
    Czarny subwoofer Logitech Z560 z okrągłą metalową ramką i maskownicą, na drewnianej podłodze Tył subwoofera Logitech Z560 z dużym radiatorem i gniazdami na dolnej krawędzi Wielokolorowy przewód wychodzący z czarnej obudowy, z odsłoniętymi żyłami i skręconymi końcówkami
    Edit: Znalazłem kabel mini jack, ma on na oko 3 m, wygląda tak:
    Dłoń trzyma kątowy wtyk mini jack 3,5 mm na czarnym kablu nad drewnianą podłogą Zbliżenie na przecięty czarny kabel z odsłoniętymi żyłami i ekranem z miedzi
  • REKLAMA
  • #2 21900211
    sisko
    Poziom 34  
    Ocena: 530
    Jeżeli masz jakieś pojecie o elektronice, to ta strona może być pomocna. Tylko wszystko musisz sam sprawdzić czy tak samo jest w Z560.
REKLAMA