logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przywrócić dane WhatsApp po restarcie telefonu

LukiDuncan 02 Lip 2026 21:27 126 4
REKLAMA
  • #1 21931805
    LukiDuncan
    Poziom 2  
    Cześć,

Robiłem restart telefonu i chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość jakoś przywrócenia danych WhatsApp?
    Czy chodzi o zwykłe ponowne uruchomienie telefonu, czy o przywrócenie ustawień fabrycznych/wyczyszczenie danych?
    Dane fabryczne
    Jaki to telefon/system - Android czy iPhone - i czy miałeś włączoną kopię zapasową WhatsApp w Google Drive albo iCloud?
    Android, raczej nie miałem kopii zapasowej
  • REKLAMA
  • #2 21931813
    sanfran
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 3004
    Logujesz się do WhatsApp i jak się zapyta o kopię zapasową to kliknij „Odtwórz”. Jak masz to się odtworzą czaty. Obrazki i filmiki raczej nie.
    Poza tym nawet jak nie masz kopii zapasowej to po wysłaniu/odebraniu wiadomości od rozmówcy pokażą ci się poprzednie wiadomości. Ale znowu bez multimediów, tylko tekst.
  • REKLAMA
  • #3 21931836
    LukiDuncan
    Poziom 2  
    >>21931813
    Problem taki, że robiłem ustawienia fabryczne i po tym nie mam dostępu do żadnej kopii. Myślałem, że WhatsApp robi automatycznie backup co jakiś czas wewnątrz telefonu, ale niestety ostatnie dane z 2024 roku, chyba jednak się nie uda tego przywrócić.
  • REKLAMA
  • #4 21931867
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10456
    Kopie masz na koncie google o ile tego nie wylaczyles. Jak sie zalogujesz to powinno sie samo pobrac.
  • #5 21931995
    LukiDuncan
    Poziom 2  
    >>21931867 Niestety nie miałem włączonej, myślałem, że w database coś będzie, ale niestety też nie...
REKLAMA