logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić boczną listwę do Ulefone Armor 27T Pro - oryginał lub zamiennik?

123progames0794 29 Lip 2026 15:40 75 2
REKLAMA
  • #1 21946846
    123progames0794
    Poziom 2  
    Witam,
    Mam pytanie. Posiadam telefon Ulefone Armor 27T Pro i w nim są takie plastikowe listwy boczne, i jedna jest pęknięta. Chciałbym znaleźć do kupienia oryginał lub zamienniki oraz sam wymienić, ponieważ wystarczy odkręcić śrubki.
    Chciałbym się dowiedzieć, czy można kupić do tego telefonu, ponieważ na Aliexpress są, ale nie do tego modelu, i nie mogę znaleźć nawet na Allegro. Prosiłbym, abyście podali mi strony, gdzie mogę znaleźć zamienniki bądź oryginały.
    Pozdrawiam
    AI: Która dokładnie listwa jest pęknięta - lewa czy prawa strona telefonu, i czy chodzi o listwę z przyciskami/zaślepkami, czy zwykłą boczną osłonę?
    Listwa, gdzie są przyciski zasilania, czyli prawa. Ale ja chcę kupić i lewą, i prawą, cały zestaw.
    AI: Możesz dodać zdjęcie uszkodzonej listwy oraz napisać, jaki kolor/wersję obudowy ma telefon? To ułatwi znalezienie pasującej części albo zamiennika.
    Ulefone Armor 27T Pro, kolor jest srebrny.
  • REKLAMA
  • #2 21946952
    rimanov
    Poziom 23  
    Ocena: 196
    Listwa od strony z przyciskami na Ali tutaj: Listwa prawa
    Drugiej listwy nie udało mi się znaleźć.
  • #3 21946953
    blahfff
    Poziom 42  
    Ocena: 1301
    Jesli nie ma na Aliexpress czy podobnych chinskich marketplace'ach, to zapewne nigdzie. Mozesz napisac do producenta, mozesz szukac jakiegos uszkodzonego telefonu i liczyc, ze akurat ta czesc bedzie cala.
REKLAMA