logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens M65 - wyłączanie się telefonu po podniesieniu, problem z softem?

gazelek 30 Gru 2005 19:42 1044 2
REKLAMA
  • #1 2131470
    gazelek
    Poziom 11  
    Witam!
    Kupilem telefon na allegro. Trafil mi sie tanio (60 zl ponizej normalnej ceny), ale ma porozbijana obudowe. Moj problem:
    telefon dostalem w paczce, rozpakowalem, zaladowalem i zaczelem zabawe. Po kilku minutach uslyszalem pikniecie, na wyswietlaczu pozostal obraz, ktory byl przed chwila i powoli wygasl. Wlaczylem za chwile telefon i bylo to samo. Wedlug "ekspertow" z serwisu, jest to wina softu i mam sie tym nie przejmowac. Tyle tylko, ze nie da sie korzystac z telefonu. Zauwazylem, ze gdy nie dotykam go (np lezy na biurku) to nic sie nie dzieje. Eksperymentalnie zostawilem go na cala noc i rano ciagle byl wlaczony. Tyle, ze jak go wzielem do reki to sie wylaczyl:D. Co mu dolega? Czy to jest ten slynny "beep problem"? Prosze o opisanie chocby problemu, mam znajomego w komisie i oni mi to zrobia, tylko najpierw musza wiedziec co :). Wielkie dzieki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam

PS: Szczesliwego Nowego Roku :D:D
  • REKLAMA
  • #2 2131535
    epol
    Poziom 26  
    Ocena: 13
    Porozbijana obudowa moze swiadczyc, ze fon wielkokrotnie upadl itd. Moze byc to wina softu, ale rowniez wina sprzetowa!

Wg mnie nie warto bylo oszczedzac te 60zl.
  • #3 2132007
    gazelek
    Poziom 11  
    Teraz to ja tez wiem. Tylko szkoda ze nie wiedzialem wczesniej:/. Zmienie obudowe i zobacze co sie bedzie dzialo. Pozniej zmienie soft....i mam nadzieje ze to pomoze
REKLAMA