logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakość baterii Max Power - opinie i alternatywy dla komisu GSM

virusek85 06 Sty 2006 11:41 1629 6
  • #1 2151881
    virusek85
    Poziom 1  
    Witam
    Mam komis gsm od kilku miesiecy
    Kupuje baterie Max power i klienci bardzo na nie narzekają ze totalnie padają
    Wlasnie zaczalem sprawdzac tą baterie w swoim telefonie i sie zobaczy. Czy ktos potrafi mi powiedziec na dzien dzisiejszy cos wiecej o jakosci tych baterii
    albo polecic baterie innej marki??
  • #2 2151914
    gonti
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    polecam forever warto zaplacic wiecej za swiety spokoj, foof to samo, sprzedaje tez baterie drakon, sporadyczne zwroty, best ujdzie, max power syf niestety i nie polecam chyba ze jako atrapy na wystawe.
  • #3 2151962
    fantomas
    Poziom 25  
    Ocena: 6
    zgadzam sie z przedmówcą max power jak i niejaki famous to syf na kaczych łapach foof to na dwoje babka wróżyła co do forevera to może i dobry ale stosunkowo drogi
    osobiście mogę doradzić solaris z wrocławskiego data-tel sa naprawdę dobre no i co najważniejsze tanie a ponadto hurtownia bez problemu załatwia wszelkie reklamacje wspólpracuje z nimi ponad cztery lata i nie narzekam jak i moi klienci z ich baterii

regards fantomas
  • #4 2151972
    kudlaty18
    Poziom 12  
    W prawdzie firmy Forever i Foof sa najlepsze, ale ja często kupowalem max power'a i nikt nie narzekal o_O w sumie baterie max powera sa dziwnie robione ze slabych materialu wykonanie pozostawia tez duzo do zyczenia, baterie wygladaja jak po regeneracji o_O powiem tylko ze max power do simensa sa najlepsze ^^ kupowalem je i zadna nie trzymala krocej niz 5 dni ^^
    pozdrawiam
  • #5 2159168
    Jac
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam

Ja bateriami MaxPower handluje juz jakiś rok, zdarzają sie problemy ale ogólnie jestem z nich zadowolony( nie ma problemów z reklamacjami), największy problem miałem z fofami i juz nimi praktycznie nie handluje.
  • #6 2159870
    bronas
    Poziom 11  
    Bateryjki zdania jak widać są podzielone :D. Ja bateriami handluje już ponad 4lata i powiem z własnego doświadczenia Foof dobra cena i jakość nie najgorsza 1 na 50 do reklamacji najcześciej te starszej technologi. Solaris dobra cena i jakość też nie najgorsza 1 na 30 do zwrotu to samo. Forever drogi a ostatnio schodzi na psy coraz wiencej zwrotów i coraz gorsze wykonanie. 4Mobile i Milenium takie sobie "NO NAME" czyli nigdy nic nie wiadomo.:D
  • #7 2160936
    epol
    Poziom 26  
    Ocena: 13
    Forever ostatnio szaleje i daje 24 miesiace gwarancji na baterie nawet do najgorszego dziadostwa.

kudlaty18 napisał:
    powiem tylko ze max power do simensa sa najlepsze ^^ kupowalem je i zadna nie trzymala krocej niz 5 dni ^^
    pozdrawiam

Chetnie kupie takich bateri tuzin od Ciebie do S65 :>

Podsumowanie tematu

✨ Baterie Max Power są powszechnie krytykowane za niską jakość wykonania, słabe materiały oraz krótką żywotność, często określane jako „syf” lub nadające się jedynie na atrapy. W przypadku telefonów Siemens Max Power jest jednak oceniany nieco lepiej, z bateriami trzymającymi około 5 dni. Alternatywnie polecane są baterie marek Forever, Foof, Solaris oraz Drakon. Forever oferuje wysoką jakość, ale jest droższy i ostatnio notuje wzrost reklamacji, choć daje 24-miesięczną gwarancję. Foof ma umiarkowaną jakość i cenę, z niskim wskaźnikiem zwrotów, podobnie Solaris, który dodatkowo wyróżnia się dobrą obsługą reklamacji i atrakcyjną ceną. Drakon jest rzadziej wymieniany, ale ma sporadyczne zwroty. Inne marki jak Famous, 4Mobile, Milenium są oceniane jako mniej pewne lub „no name”. Współpraca z hurtowniami oferującymi wsparcie reklamacyjne jest istotna dla satysfakcji klientów.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA