logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki dekoder? Więcej ciekawych kanałów niż w Cyfrze+.

marianek20 08 Sty 2006 00:21 3257 3
REKLAMA
  • #1 2157932
    marianek20
    Poziom 11  
    Jestem nowy na forum - nie znam sie na tych sprawach dlatego pytam Was - mam nadzieje ze pomozecie :)

Uzywalem do tej pory Cyfry +. Jednak placenie aboonamentu juz mi sie znudzilo - poza tym w tym najtanszym pakiecie nie ma zbyt ciekawych kanalow.
    Dlatego tez chcialbym kupic jakis dekoder ktory pozwoli mi na odbior tych kanalow co na cyfrze+ - a moze znacie taki ktory odbiera jeszcze wiecej i ciekawsze kanaly niz cyfra+???? I jeszcze jakie sa ceny tego typu urzadzen - jesli to mozliwe to podajcie linki. Mam znajomego ktory ma dekoder - HUMAX - odbiera na nim sporo kanalow - tylko co jakis czas musi lamac jakies kody itp. A ja wolalbym cos prostego w obsludze - zeby zadnych kodow nie trzeba bylo lamac.

Dzieki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2163201
    pajo21
    Poziom 35  
    Ocena: 173
    Nie ma takich "cudownych"dekoderów.Chcesz mieć c+ musisz się na tym znać i poświęcać temu troche czasu.
  • REKLAMA
  • #3 2163529
    Xerer
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Jak masz stały dostęp do internetu to możesz skorzystać z sharingu.

Potrzebny będzie ci:
    1. Dekoder z możliwością sharingu np. Ferguson lub jakiś Mediasat. Oczywiście można kupić droższy dekoder np. Dreambox-a.
    2. Musisz się z kimś dogadać aby ci udostępnił pełen pakiet C+ około 20-30 zł miesięcznie.
    3. Wszystko po podłączać, ustawisz i masz C+ jak za darmo.

Jeśli chcesz mieć dużo kanałów to proponuje VisionNet 8000s, urządzenie przystosowane do globalnego sharingu. Wystarczy wgrać odpowiednie oprogramowanie, ustawić, podłączyć do Internetu i oglądać.
  • #4 2164478
    pajo21
    Poziom 35  
    Ocena: 173
    jedyny minus jest taki że jak bedziesz chciał oglądać c+ to musi chodzic komputer,chyba że kupisz Dboxa lub podobny tuner.Oczywiście sharing jest nielegalny.
REKLAMA