Witam wszystkich. Przeczytałem wnikliwie wszystkie posty na forum, w których piszecie o programach do projektowania urządzeń elektronicznych. Mamy wszycy podobne problemy. Programy Free nie spełniają naszych oczekiwać, a inne są drogie jak na nasze kieszenie. Nie widzę dobrej woli naszych "gazet". Publikacja kursu Protela w EP to myślę nakłanianie do kradzieży. Niech szczerze odpowiedzą na pytanie "jak myślą, ilu czytelników ma legalną wersje?"
Temat jest bardzo trudny, powinniśmy rozwiązać go razem. Program Kicad jest może nie do końca dopracowany i przede wszystkim ma maleńką bibliotekę, ale gdy więcej z nas będzie go używać to te problemy rozwiążemy sami. Chcę namówić was do korzystania z legalnego programu. Stwórzmy fan klub KiCad'a.
Temat jest bardzo trudny, powinniśmy rozwiązać go razem. Program Kicad jest może nie do końca dopracowany i przede wszystkim ma maleńką bibliotekę, ale gdy więcej z nas będzie go używać to te problemy rozwiążemy sami. Chcę namówić was do korzystania z legalnego programu. Stwórzmy fan klub KiCad'a.