Kupiłem nagrywarkę Nec Nd-3551A Label Flesch. I mam problem bo nie wiem jak wypalić tym cudem te obrazki -jakim programem da sie to załatwić??? -bo nie mam pojęcia....
Z nagrywarką można było kupić za 10 zł program Nero Express 6 do nagrywarek NEC DVD LabelFlash, który umożliwia wypalanie napisów i grafiki na płycie DVD; przeznaczone dla technologii LabelFlash.
Poszukam na tym allegro. Szkoda tylko, że ludzie w tak szanowanym sklepie zbywaja swoich klientów tępą gadka..... Zamiast powiedziec wprost że niema programu.........
jest na allegro tego coraz wiecej
pisze w sprawie takiej czy oplaca sie kupi nagrywarke z labelflash czy lightscribe??
no bo jednak LF jest lepsze jakosciowo i wypala glebiej i to jeszcze na obu stronach, ale za to plytki sa duzo drozsze i jak narazie jest to technologia malo popularna
✨ Nagrywarka NEC ND-3551A LabelFlash umożliwia wypalanie obrazków i napisów na płytach DVD za pomocą technologii LabelFlash. Do tego celu dedykowany jest program Nero Express 6, który często był dołączany do nagrywarki lub można go zakupić osobno za około 10 zł, np. na Allegro. W niektórych sklepach program nie jest dołączany do urządzenia, co powoduje trudności w jego pozyskaniu. Technologia LabelFlash oferuje lepszą jakość i głębsze wypalanie grafiki na obu stronach płyty, jednak nośniki są droższe i technologia jest mniej popularna w porównaniu do Lightscribe. Użytkownicy zalecają poszukiwanie oprogramowania na aukcjach internetowych lub kontakt ze sklepem w celu uzyskania programu Nero Express 6 kompatybilnego z LabelFlash. Wygenerowane przez model językowy.