logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nero 6 Ultra Edition na wyskakują błędy na Windows XP

pinout 21 Sty 2006 18:44 1032 5
REKLAMA
  • #1 2203982
    pinout
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    Mam Win XP. Mam zainstalowane Nero 6 Ultra Edition to jest wersja 6.0.0.11 i jak nagrywam film (jako dane) to wyskakują błędy podczas nagrywania albo sie normalnie nagra a potem nie chce sie otworzyć z płyty, wyskoczy że ten foder jest pusty i płyta jest na wyrzucenie, popsułem już kilka płyt. Instalowałem różne wersje nero i na każdej jest to samo, a wersja 6.6. wogóle sie nie chciała nawet zainstalować.
    jak włączam nagrywarke to wyskakuje mi taki komunikat:

"Nero - Burning Rom istnieje znany problem ze zgodnością z tą wersją systemu Windows. Aby uzyskać aktualizację, która jest zgodna z tą wersją systemu Windows, skontaktuj się z firmą Ahead Software".

Na drugim komputerze jest to samo - nie idzie filmów nagrać a są zainstalowane systemy z tej samej płyty. Czy to przez system, czy może trzeba coś doimstalować że by to śmigało? Prosze o pomoc.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2204091
    mati8
    Poziom 13  
    Witam! Jak dla mnie to wian leży po stronie systemu, to znaczy ta wersjia Nero nie chce współpracować z tym XP'ekiem no niewiem moze poszukaj jakiejś łatki na XP'ka a jak nie to zainstaluj sobie wcześniejszą wersjie Nero i zobacz co będzie się działo. A innym programem próbowałeś wypalić CD? Spróbuj i jak będzie to samo to znaczy że to system warjuje a jak pujdzie to znaczy że coś z tą wersją Nero jest nie tak ;)

Pozdro :D
  • REKLAMA
  • #3 2204233
    chlo
    Poziom 17  
    Ocena: 4
    Niektóre wersje nero były skiepszczone. Spróbuj zainstalować coś poniżej wersji 5.5 albo coś nowszego niż ta, którą posiadasz.
  • REKLAMA
  • #4 2204741
    Robert B
    Poziom 43  
    Ocena: 1412
    Przecież masz wyraźnie napisane co masz zrobić. Załamać się można.
    Po prostu update do nowszej wersji Nero. Chyba jaśniej się nie da :(
    http://www.nero.com/nero6/eng/nero6_3.html
  • REKLAMA
  • #5 2205679
    heniek661
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Ja tez mialem podobny problem zainstaluj nero 5.5 i bedzie wszystko
  • #6 2207265
    pinout
    Poziom 16  
    Ty to masz "łeb" Robert B
    z tej strony którą podałeś zrobiłem Update do wersji Nero Ultra Edition 6.3.1.25, znalazłem serial do niej w necie i można już nagrywać wszystko ładnie i nie wyskakują żadne komunikaty z błędami :D
    Wczweśniej instalowałem nero 5.0, nero 5.5, nero 6.6 i to samo było - wyskakiwały błędy i psuły mi sie tylko płyty CD :( , ale nieważne - ważne że już działa :D
    Thanx
REKLAMA