Mam Win XP. Mam zainstalowane Nero 6 Ultra Edition to jest wersja 6.0.0.11 i jak nagrywam film (jako dane) to wyskakują błędy podczas nagrywania albo sie normalnie nagra a potem nie chce sie otworzyć z płyty, wyskoczy że ten foder jest pusty i płyta jest na wyrzucenie, popsułem już kilka płyt. Instalowałem różne wersje nero i na każdej jest to samo, a wersja 6.6. wogóle sie nie chciała nawet zainstalować.
jak włączam nagrywarke to wyskakuje mi taki komunikat:
"Nero - Burning Rom istnieje znany problem ze zgodnością z tą wersją systemu Windows. Aby uzyskać aktualizację, która jest zgodna z tą wersją systemu Windows, skontaktuj się z firmą Ahead Software".
Na drugim komputerze jest to samo - nie idzie filmów nagrać a są zainstalowane systemy z tej samej płyty. Czy to przez system, czy może trzeba coś doimstalować że by to śmigało? Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
jak włączam nagrywarke to wyskakuje mi taki komunikat:
"Nero - Burning Rom istnieje znany problem ze zgodnością z tą wersją systemu Windows. Aby uzyskać aktualizację, która jest zgodna z tą wersją systemu Windows, skontaktuj się z firmą Ahead Software".
Na drugim komputerze jest to samo - nie idzie filmów nagrać a są zainstalowane systemy z tej samej płyty. Czy to przez system, czy może trzeba coś doimstalować że by to śmigało? Prosze o pomoc.
Pozdrawiam