logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

BearShare, przerwane ściąganie... Pomocy!!!!!!!!!

Adili 23 Sty 2006 00:26 1708 5
REKLAMA
  • #1 2209019
    Adili
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    Przez przypadek przerwałem ściąganie pliku. Jak odzyskać tak żeby ściągał nie odpoczątku tylko od chwili zakończenia już miałem 98%... Oooooo nieeeee... Próbowałem jakoś EasyRecoverem ale nie umiem nic wykombinować... POMOCY!!!!!
  • REKLAMA
  • #2 2209192
    magir
    Poziom 29  
    Ocena: 379
    Na przyszłość stosuj programy do ściągania FlaschGet lub GetRight ( mam nadzieję że nie skopałem strasznie pisowni nazw programów. ) W przypadku zerwania transmisji można ją wznowić bez problemów ( a właściwie to program zrobi to sam)

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2209259
    eseli
    Poziom 27  
    Ocena: 64
    Tylko jak ma sie FlashGet lub GetRight do
    plików ściaganych w BearShare ????????
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2211216
    Gryllen
    Poziom 12  
    mały offtopic, z tego co pamiętam to ten cały bearshare instaluje także coś ekstra na kompie w postaci szpiega, wykrywa go między innymi microworld antywirus utility z 26 grudnia 2005 :)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2211320
    Tomek8989
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam, jezeli samodzielnie przerwales pobieranie pliku poprzez "anuluj", to raczej nic nie uda ci się zrobić.
    Gdyby np. wyłączył ci się program to bez problemu go włączasz i program sam wznawia sciaganie, bez zadnych strat. jak bedziesz mial jeszcze jakies watpliwosci jezeli chodzi o bearshare to pisz na mail'a. Pozdrawiam :D:D:D:D:D:D:D
  • Pomocny post
    #6 2212026
    SiLeNt_hUnTeR
    Poziom 21  
    Ocena: 33
    Kliknięcie "Anuluj" usuwa plik tymczasowy (z BearShare/Temp) dlatego nic już z tym nie zrobisz, go 98 procentowego pliku już nie ma
REKLAMA