logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 5510 - Audio Manager na XP nie wykrywa urządzenia, mimo widocznych plików

pepisvx 26 Sty 2006 22:33 1287 5
REKLAMA
  • #1 2223556
    pepisvx
    Poziom 14  
    witam

mam problem bo po zainstalowaniu na xp Nokia Audio Manager do 5510 i podłączeniu kabla do telefonu (wykrywa dysk przenośny i widać piosenki w formacie *REL ale program nie widzi urządzenia niewiem czego niby w ustawieniach jest wszystko ok.pierwszy raz sie spotkałem sie z czymś takim

dodaje screena
    Załączniki:
    • bez tytułu.JPG (192.55 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 2223645
    basu85
    Poziom 11  
    Te oprogramowanie nie działa na Windowsie XP [przynajmniej na SP2 u mnie]. Zostaje tylko wejście analogowe. Inaczej sie na XP nie da. A zwykłych plików mp3 wrzuconych na "dysk wymienny" nokia 5510 nie odtwarza.
  • REKLAMA
  • #3 2223705
    pepisvx
    Poziom 14  
    co masz na myśli mówiąc wyjście analogowe?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2224132
    wntl
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    Ja polecam do tego celu program AAM - another audio menager, albo pod linuxa - nokryptia
  • #6 2224167
    qnx
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Postępuj zgodnie z instrukcją na stronie producenta. "Dziwne u mnie działa" :D Zresztą wywal ten telefon (ja już to zrobiłem) i kup sobie playerka, jest mniejszy i napewno wejdzie więcej niż 64mb, nie mają dziwnego szyfrowania .sle, większość teraz obsł. karty SD/MMC* co daje Ci więcej miejsca na muze, nie wymagają zbędnego oprogrmowania, poza MP3 odtwarzają WMA*, posiadają tuner radiowy*
    (*)- wybrane modele ;) To już koniec reklamy.
REKLAMA