logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

programator tygodniowy i beretta irda exklusive 20

adamosk 28 Sty 2006 06:23 3187 3
REKLAMA
  • #1 2228122
    adamosk
    Poziom 15  
    Ocena: 24
    Piec dwufunkcyjny
    Marka: beretta
    Model: irda exklusive 20

witam
    czy może posiada ktoś instrukcję/ schemat plyty sterującej do takiego pieca, lub podpowiedziec czy jest możiwośc podlączenia programatora tygodniowego na zaciskach kabli przylaczeniowych/
    ?
  • REKLAMA
  • #2 6690608
    elekstryk
    Poziom 13  
    Ocena: 27
    Słuchajcie może ktoś naprawiał płytę sterującą kotła Kompakt Green 35 esi Firmy Beretta?:?: Moja przestała widzieć obecność płomienia tj.notoryczna awaria "10" serwis mówi 1000 pln za nową płytę, jakieś sugestie? Ja sądzę {i serwis to potwierdza} że niewidzi sygnału z elektrody jonizacyjnej piec czysty jak łza tylko elektronika dała-ciała :cry:
  • REKLAMA
  • #3 6691457
    wawrzeczko_t
    Specjalista - systemy grzewcze
    Ocena: 1033
    A czy ta jonizacja była już próbnie wymieniana na nową?
  • #4 7390984
    elekstryk
    Poziom 13  
    Ocena: 27
    W piecu to jednak poszła płyta ,coś padło ? Na płytce był tranzystor na którego bazę wchodził sygnał z elektrody (i to było ok) ale dalej szło na SMD jakiś scalak nie szukałem dalej .Serwisant powiedział że to kolejna płytka po gwarancji którą zmienia .Tak więc dla innych "zadowolonych użytkowników " nie mam dobrych informacji one padają a nowe już są inne .Ewentualnie może ktoś naprawia?:?:
REKLAMA