logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wady i zalety telefonu Siemens S 55 - wasze doświadczenia i opinie

arturbor. 28 Sty 2006 14:41 1226 6
REKLAMA
  • #1 2229439
    arturbor.
    Poziom 22  
    Ocena: 11
    Tak jak w temacie wady, zalety tego telefonu i jak sie wam on podoba .
  • REKLAMA
  • #2 2229453
    flashmmx
    Poziom 23  
    Ocena: 12
    Moja opinia:
    -dużą wadą jest klawiatura, bardzo często trzeba wymieniać w tych telefonach
    -telefon z 2002 roku, jednak jest obsługa WAP, GPRS, BT, Irda, Java
    Telefon może się jednemu podobać ze względu na wymiary itp, a drugiuemu nie, to zależy od gustu,

pozdr.
  • REKLAMA
  • #3 2229589
    wodzo500
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Miałem pare sztuk tego telefonu i darze go wielkim sentymentem. Jest to chyba najbardziej zaawnasowany telefon, za tak małą kasę (można go kupić poniżej 100 zł). Ma Bt, jest mały i wygodny w uzytkowaniu. Wyświetlacz może nie rewelacyjny, ale telefon jest do dzwonienia a nie zabawy.
    Z czystym sumieniem polecam go
  • REKLAMA
  • #4 2229670
    Robert 1960

Poziom 32  
    Ocena: 408
    Witam !
    Telefon oprócz właśnie klawiatury nie ma chyba wad ( co najwyżej mała ilość pamięci), moja córcia użytkuje go od 2002 i nigdy się nie zepsuł !
    Modele wyższej klasy nie mają takiego wyposażenia jak on !
    Pozdrowienia !
    Konto firmowe:
    P.U.T. DOMSAT
    Ignacego Rzeckiego 4/39, Lublin, 20-637 | Tel.: 697XXXXXX (Pokaż)
  • #5 2229844
    zbyszq
    Poziom 18  
    Ocena: 9
    brat ma ten telegon i na klawiaturę nigd nie narzekał
    jedynym mankamentem jest wyśiwtlacz, albo raczej jego rozdzielczość i ilość kolorów, ale ogólnie telefon jest dobry i tani
    ja mam M55 nieco mniej bajerów niż w S55 ale mi sie bardziej podoba ze względu na obudowe M55
  • REKLAMA
  • #6 2230989
    Irek24
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Aktualnie używam tego telefonu. Z klawiaturą to fakt, już wymieniałem, ale nie oszczędzałem go. Uważaj na soft v12: był pierwszy w tym telefonie i niestety bardzo wadliwy. Następne były OK. Jakbyś mieł pytania to na GG. :D
  • #7 2358843
    Rafał_88
    Poziom 1  
    Obecnie używam S55 i nie narzekam na niego. Minusami tego telefonu sa:
    1. mala pamięć
    2. wadliwa klawiatura (przez 3 lata była wymieniana 5 razy).
    Z gabarytów telefon jest fajny posiada dużo funkcji. Tylko wyświetlacz mógł by mieć więcej kolorów

Podsumowanie tematu

✨ Telefon Siemens S55, wydany w 2002 roku, oferuje zaawansowane funkcje jak obsługa WAP, GPRS, Bluetooth, IrDA oraz Java, co czyni go atrakcyjnym modelem w niskiej cenie. Jego zaletami są kompaktowe wymiary, wygoda użytkowania oraz bogate wyposażenie, przewyższające niektóre modele wyższej klasy. Do wad należą przede wszystkim awaryjna klawiatura, często wymagająca wymiany, ograniczona pamięć oraz przeciętny wyświetlacz o niskiej rozdzielczości i ograniczonej liczbie kolorów. Użytkownicy zwracają uwagę na problemy z pierwszą wersją oprogramowania (soft v12), która była wadliwa, jednak kolejne aktualizacje poprawiły stabilność. Model jest polecany jako solidny i funkcjonalny telefon do podstawowych zastosowań, szczególnie biorąc pod uwagę jego cenę i dostępność.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA