Używam BitCometa od 2 lat. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Jednak kilka dni temu temu pojawił się problem. Używałem BitComet 0.68. Nie może się połączyć z Trackerem ("Tracker Connection Error : 3").Na jakieś 10 ściąganych plików tylko jeden się połączył i ściągnął. W opcjach miałem wyłączony port nasłuchu (prędkośc pobierania była normalna, miałem tak zawsze), spróbowałem na 8086 i jakichś losowych - niestety nic. Rzecz w tym że problem dotyczy różnych Trackerów.
Zainstalowałem nawet BitComet 0.81 ale problem dalej taki sam... Spróbowałem też uTorrent ale niestety także nie może się połączyć
Rzecz w tym że problem wsytąpił z nagle, z kompem wszystko tak jak było. Używam Inetrnetu przez WI-FI 128kb/s ;P, wszystkie strony otwierają się normalnie, pobieranie z FTP OK, tylko torrenty umarły...
Może wiecie co to jest?? Czy ktoś spotkał się już z czymś takim??
Prosze o pomoc...
PS. Załączam screeny z programów... (kliknij aby powiększyć)
BITCOMET:
uTorrent:
Zainstalowałem nawet BitComet 0.81 ale problem dalej taki sam... Spróbowałem też uTorrent ale niestety także nie może się połączyć
Rzecz w tym że problem wsytąpił z nagle, z kompem wszystko tak jak było. Używam Inetrnetu przez WI-FI 128kb/s ;P, wszystkie strony otwierają się normalnie, pobieranie z FTP OK, tylko torrenty umarły...
Może wiecie co to jest?? Czy ktoś spotkał się już z czymś takim??
Prosze o pomoc...
PS. Załączam screeny z programów... (kliknij aby powiększyć)
BITCOMET:
uTorrent: