logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagrywarka Philips DVDR1000 - błąd DB 77C57258 przy nagrywaniu, co robić?

prairie 31 Sty 2006 10:14 1518 3
REKLAMA
  • #1 2240459
    prairie
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam !
    Mam taki problem - nagrywarka odtwarza w porządku a przy nagrywaniu po paru sekundach wyświetla DB 77C57258. Proszę o jakieś podpowiedzi.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2372070
    ATPAW
    Poziom 20  
    Ocena: 24
    Witam podczepiam się pod temat , tyle że ja mam model DVDR880, ale wyświetla mi się podobny komunikat przy nagrywaniu. Do tego dochodzi problem odtwarzania na niektórych płytach z gazetek .
    Cos mi się wydaje że przyszła pora na wymianę lasera.
    A gdzi etaki laser do tego kupić , to właśnie jest pytanie do speców, i czy to napewno laser jest do wymiany . ?

Pozdrawiam ATPAW

Moderowany przez oldboy:

Proszę zaniechać takiej praktyki. Nie ten model i nie ten komunikat.

• REKLAMA
  • #3 2380052
    DJBarthezz
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    prairie napisał:
    Witam !
    Mam taki problem - nagrywarka odtwarza w porządku a przy nagrywaniu po paru sekundach wyświetla DB 77C57258. Proszę o jakieś podpowiedzi.
    Pozdrawiam.

A jakie plyty uzywasz ?. Ja posiadam Panasonica DMR-E20 zostal wypuszczony na rynek w tym samym czasie co twoj Philips te odtwarzacze sa bardzo wymagajace co do jakosci plyt mi na przyklad wogole nie chce wczytc plyt Esperanza Platinum czy Emtec. Stosuje TDK i Sony i dziala idealnie.
  • #4 2440962
    prairie
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam ..
    I tak może być że nagrywarka jest wymagająca bo na płycie wielokrotnego nagrywania jest wszystko w porządku.
    Pozdrawiam.
REKLAMA