logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens A55 - telefon nie włącza się po błędnym zdjęciu simlocka, co robić?

Wadel 01 Lut 2006 22:18 1173 5
REKLAMA
  • #1 2247334
    Wadel
    Poziom 14  
    Ocena: 9
    Witam mam problem z simensem A55 . Kolega przyniusl mi 2 telefopny do sciagniecia simlocka . No i tu zaczyna sie problem sciagnolem faeira simlocka z A55 i zaznaczylem A52 zamiast A55 .Telefon teraz sie nie wlacza :/Chialbym sie dowiedziec jakie to moglo za soba poniesc udzkodzenia i jak to naprawic .Dziekuje bardzo za poswiecony czas i za wszelka pomoc .

Pozdrawiam :
    wadel
  • REKLAMA
  • #2 2247420
    ftb
    Poziom 35  
    Ocena: 101
    to mozna naprawić .Musisz wbić nowy flash,a czasami wystarczy eeprom tej samej wersji
  • REKLAMA
  • #3 2247429
    Wadel
    Poziom 14  
    a jak sie wgrywa ten eprom ? ps czy sie da sie to zrobic prgoramem fraierią ?

Dodano po 19 [minuty]:

Czy moglbys podac opis wpisywania tego epromu i jakis link do niego . Chcialbym wiedziec ze ten oprom bedzie pasowal do mojego telefonu sory ze pisze ale wyszukiwanie niedziala:/ i ze pytam o takie banalne rzeczy.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 2249167
    Wadel
    Poziom 14  
    Dziekuje bardzo za pomoc .Wyczytalem gdzie na forum ze trzeba test pointa przeciac . Po cieciu wgrany flash i eprom i wszystko smiga jak nowka :] . Nauczka na 2 x zeby nie wgrywac flesha po 3 piwkach :] .
REKLAMA