logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć serwisówkę i instrukcję obsługi do Motorola Radius GP1200?

adan 01 Lut 2006 23:55 6013 6
REKLAMA
  • #1 2247804
    adan
    Poziom 12  
    witam!!!
    Potrzebuje serwisuwka i instrukcje obsługi do motoroli radius gp1200
  • REKLAMA
  • #2 2293343
    adan
    Poziom 12  
    czyli nikt nie ma instrukcji i schematu szukam w całym necie i nikt nic niema.?
  • REKLAMA
  • #3 2293830
    foraq
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    ja tez szukjałem, ale niestety nic nie znalazlem:( także byłbym wdzięczny za pomoc:)...
  • REKLAMA
  • #5 2294603
    foraq
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    dzięki:) jesteś wielki:)
  • REKLAMA
  • #6 2295817
    adan
    Poziom 12  
    Dziekuje bardzo !!!
    Jednak mozna pomóc bez zbednych komentarzy?
    Dzieki
  • #7 2303009
    jurek172
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    foraq napisał:
    ja tez szukjałem, ale niestety nic nie znalazlem:( także byłbym wdzięczny za pomoc:)...
    czesc zielony -blokada szumów ,wlacznik wylacznik, pokretlo zmiany kanalow, pomaranczowy -alarmowy.boczne czarne programowane przez serwis,dodam,ze wszystkie funkcje programuje sie za pomoca RIBa i jako taka instrukcja obslugi jest tylko ogolna ,a obsluga radia jest prostsza od instr. komórki.Pamietaj ze zakladanie jak tez odpinanie akumulatora musi odbywac sie ,przy wylaczonym radiu.Tak samo podlaczanie zewnetrznego mikrofonu,nie zwieraj stykow w gniezdzie lacza systemowego {te z boku pod antenka}

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano serwisówki i instrukcji obsługi do radiotelefonu Motorola Radius GP1200. W dyskusji potwierdzono trudności ze znalezieniem dedykowanych dokumentów w internecie. Udostępniono jednak ogólne instrukcje i serwisówkę dla serii MTSX Jedi, do której zalicza się model GP1200, dostępne pod adresem http://ciscom.ru/hackersrussia/block/radio/ wraz z loginem i hasłem. Dodatkowo opisano podstawowe funkcje i elementy radiotelefonu, takie jak blokada szumów, włącznik/wyłącznik, pokrętło zmiany kanałów, alarmowy przycisk oraz programowalne funkcje serwisowe realizowane za pomocą interfejsu RIB. Podkreślono konieczność wyłączania radia przed podłączaniem lub odłączaniem akumulatora oraz zewnętrznego mikrofonu, a także unikanie zwarć w gnieździe łącza systemowego pod anteną.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA