logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zawieszanie sie aplikacji po aktualizacji sterowników...

kris186 02 Lut 2006 02:41 1207 2
REKLAMA
  • #1 2248066
    kris186
    Poziom 2  
    Witam ! od pewnego czasu mam problem z pewnymi aplikacjami ,chodzi dokładnie o gry które wykorzystuja openGL , posiadam karte grafiki Geforce 2 MX400 i sterowniki które były zainstalowane podczas instalacji XP były za stare co uniemożliwiało otwarcie tych gier. Po zaktualizowaniu sterowników na nowsze pojawił sie problem w tym , że po otwarciu aplikacji zawiesza sie cały system. i jestem prawie pewien ,że to wina sterowników ale mozliwe, że sie myle...bo instalowałem kilka wersji i ciągle to samo , mozliwe ze cos jest nie tak z directX ale raczej nie bo mam wersje 9.0c i wcześniej nie było kłopotów...próbowałem róznych rzeczy i nic wiec jeżeli wiecie co z tym zrobić to piszcie z góry wiekie dzięki ......
    ....PozdrawiaM....
  • REKLAMA
  • #2 2248205
    eseli
    Poziom 27  
    Ocena: 64
    Wejdz na www.nvidia.com, u gory download, drivers, wybierz odpowiedni model karty i OS'a, sciagnij, zainstaluj, zresetuj, powinno dzialac.

Pozdrawiam
  • #3 2252763
    kris186
    Poziom 2  
    Robiłem juz to kilka razy , ściągałem różne wersje sterowników i system nadal sie zawiesza...moze sa jakies dodatki , inne uaktualnienia ?? :|
REKLAMA