Witam
Powiem w skrocie
problem jest taki że mam no-name ram ddr pc3200 i dokupilem kingston pc 2700
dolozylem do drugiego slota.... przy sunowaniu pamieci przy starcie daje jest 256, w windowsie w progrmaie everest dalej jest pamiec 256 mb... i zainstaluj wiecej by poprawic ydajnosc..
ale jak sobie wejde w kategorie spd to mam chazraterystyke obu ramow, ten i ten drugi rozpozwany jako kingston oarametry sie zgadzają
dalem kingstona na 3 slot, to samo
wyjalem obie dalem kingstona na pierwszy slot zeby sprawdzic czy w ogole dziala..
dziala tylko ze zamiast memory clock is 400 pisze na starcie is 333 mhz
no wiec dodalem stary ram na drugi slot, nic, na trzeci tez
dalej widzi w everescie ale nie używa ich
powiększył mi sie duwkrotnie plik wymiany/stronicowania ale co z tego jak dalej mam 256 mb ramu
help co robic?
edit:
UWAGA! jak wsadze ktorąkolwiek z kosci do slotu 2 lub 3 jest piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i komp nie odpala!
czyli sloty te nie dzialają? co radzicie?
Powiem w skrocie
problem jest taki że mam no-name ram ddr pc3200 i dokupilem kingston pc 2700
dolozylem do drugiego slota.... przy sunowaniu pamieci przy starcie daje jest 256, w windowsie w progrmaie everest dalej jest pamiec 256 mb... i zainstaluj wiecej by poprawic ydajnosc..
ale jak sobie wejde w kategorie spd to mam chazraterystyke obu ramow, ten i ten drugi rozpozwany jako kingston oarametry sie zgadzają
dalem kingstona na 3 slot, to samo
wyjalem obie dalem kingstona na pierwszy slot zeby sprawdzic czy w ogole dziala..
dziala tylko ze zamiast memory clock is 400 pisze na starcie is 333 mhz
no wiec dodalem stary ram na drugi slot, nic, na trzeci tez
dalej widzi w everescie ale nie używa ich
powiększył mi sie duwkrotnie plik wymiany/stronicowania ale co z tego jak dalej mam 256 mb ramu
help co robic?
edit:
UWAGA! jak wsadze ktorąkolwiek z kosci do slotu 2 lub 3 jest piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i komp nie odpala!
czyli sloty te nie dzialają? co radzicie?
Moderowany przez jankolo:Ogólne niechlujstwo! Kolega zmierza w kierunku ostrzeżenia