logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki rodzaj kleju do wymiany zawieszenia głośników Tonsil

Rabe 05 Lut 2006 12:40 1412 5
REKLAMA
  • #1 2262484
    Rabe
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Musze wymienić górne zawieszenie w dwóch tonsilach 25/40/3 ale wzystko mam jusz gotow do klejenia usunełem resztki starego zawieszenia, a jakim klejem przykleić zawieszenie do bebrany i do kosza głosnika??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2262640
    szkodniczek
    Poziom 17  
    Ocena: 15
    Witam, ja też używam butaprenu, wystrzegaj się wszelkiego rodzaju klejów szybkoschnących, bo przytkniesz i już niepoprawisz tak jak w przypadku butaprenu czy innych wolnoschnących. Można też spróbowć obuwniczym, ja kiedyś takim kleiłem i też nie było źle, chociarz to nienajlepsze wyjście chociażby ze wzgledu zbyt duzej elastyczności po wyschnięciu. Jeszcze jeden pomysł ale ja go nigdy nie miałem odwagi sprawdzić, kumpel podobno kleił jakimś klejem montażowym w takiej tubce jak silikon i mówi że wygodniej niby bo pistolet róznowmiernie rozkłada, decyzja należy do ciebie.
  • REKLAMA
  • #4 2262709
    Rabe
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Dzieki za odpowieć postawnie chyba na butaprem. bende sie musiał wybrać do sklepu najpierw.
  • REKLAMA
  • #5 2262721
    klopot6
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    ja osobiście uzyłem "kleju szewskiego" szybko schnie ,zawieszenie sie nie urywa a w razie czego nie mam problemu z oderwaniem jesli jest zle przyklejone.
    Pozdr
  • #6 2263591
    dywan86
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    ja tez polecam klej szewski, jesli cos pojdzie nie tak latwo jest oderwac klejone powierzchnie!!
REKLAMA