Witam nigdy nie zajmowałem sie głośnikami bo to nie moja dziedzina ale jestem teraz zmuszony do tego a wiec od początku.w zeszłym roku nabyłem suba łłłładny wyglądem i grął tez ładnie ale niestety grał. Wiem o tym subie tylko tyle ze pochodzi z USA i ze ma tabliczke z logo firmy AL.Nie wiem co to za firma a głośnik jest 12" i do tego dwucewkowy.jedna cewka poszła z dymem to znaczy wypaliło mi dziure a druga dostała czesciowo zwarcia i ma teraz zamiast 4 to jakies 1,8 oma .na głośniku jest poteżnu magnes i mała naklejka z liczbami
86-461-28 nie wiem co to oznacza ale problem moj polega na tym ze nie wiem czy naprawiać ten głośnik czy kupić inny w to miejsce co sie bardziej opłaci a jesli naprawiać to gdzie .Mieszkam koło Legnicy i nie mam pojecia gdzie sie zgłosić z moim problemem.Dodam tylko ze głośnik jest zamkniety wewnątrz suba a wiec chyba jest to sub band-pass ale nie wiem dokładnie.prosze o pomoc co z tym robić -wakacje juz niedaleko i musi mi to zagrać wczesniej czyli przed wakacjami.
86-461-28 nie wiem co to oznacza ale problem moj polega na tym ze nie wiem czy naprawiać ten głośnik czy kupić inny w to miejsce co sie bardziej opłaci a jesli naprawiać to gdzie .Mieszkam koło Legnicy i nie mam pojecia gdzie sie zgłosić z moim problemem.Dodam tylko ze głośnik jest zamkniety wewnątrz suba a wiec chyba jest to sub band-pass ale nie wiem dokładnie.prosze o pomoc co z tym robić -wakacje juz niedaleko i musi mi to zagrać wczesniej czyli przed wakacjami.