logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DTF-2: Kłopoty z instalacją i portem COM na Windows 98 i XP

Maurycy2 09 Lut 2006 15:58 1092 4
REKLAMA
  • #1 2280798
    Maurycy2
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam
    Od czasu kiedy mam XP-ka i 98 na kompie mam problem z tunerem DTF-2.Win98 przy próbie instalacji programu zgłasza zbyt mało miejsca na dysku,miejsce jest,ew po instalacji nie otwiera portu com,ściągnąłem kilka programów bo stawiałem na uszkodzenia plików,ale chyba wszystkie nie są uszkodzone.W biosie serial mam na 3f8 i 2e8,paralel na epp+ecp
    Programy to:ptclauncher i Ecp Ldr.Może ustawienia są nie tak.
    Z góry dzięki.
  • REKLAMA
  • #2 2280892
    okulik
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    do tych programow co uzywasz powienienes jeszcze dolaczyc FIX, (z "Patch write" lub "CodeUpDate")
    albo uzyj programu KenWriter

i nie napisales konkretnie jaki masz problem, czy chodzi o to ze masz malo miejsca na dysku czy o to ze nie wykrywa coma
  • REKLAMA
  • #3 2281004
    Maurycy2
    Poziom 11  
    Wygląda na to że Win98 mi głupieje,raz wywala że mało miejsca na dysku albo nie otwiera portu albo włącza scandisca.Nie chce mi sie znowu formatowa dysku.Czy jest możliwoś zrobienia DTF-2 na XP-ku?
    Fix był zamieniony.
  • REKLAMA
  • #4 2281088
    okulik
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    Maurycy2 napisał:
    Wygląda na to że Win98 mi głupieje,raz wywala że mało miejsca na dysku albo nie otwiera portu albo włącza scandisca.Nie chce mi sie znowu formatowa dysku.Czy jest możliwoś zrobienia DTF-2 na XP-ku?
    Fix był zamieniony.

nie, narazie dziala wgrywanie pod xp ale na dtf1
  • #5 2281316
    Maurycy2
    Poziom 11  
    Dzięki chyba musze przeinstalowa Win98
    dzieki za posty .
REKLAMA