logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Protel DXP-podkreślanie całego układu na czerwono

zurs 10 Lut 2006 11:50 1095 3
REKLAMA
  • #1 2284238
    zurs
    Poziom 18  
    Ocena: 27
    Witam mam problem niewiem jak przejść do tworzenia PCb po skończeniu schematu robie tak jak na screenach i wtedy podkreśla mi cały układ na czerwono i co mam potem zrobic???
    Załączniki:
    • Protel DXP-podkreślanie całego układu na czerwono tooooooooo222.GIF (14.23 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Protel DXP-podkreślanie całego układu na czerwono toooooooooooo.GIF (19.49 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 2285200
    jacur
    Poziom 32  
    Ocena: 295
    Najpierw musisz utworzyc plik *.pcbdoc w projekcie pcb tym samym w którym jest schemat. W zakłądce design u samej góry bedzie wtedy widoczny odnosnik do pliku *.pcbdoc
  • REKLAMA
  • #3 2285493
    zurs
    Poziom 18  
    Ocena: 27
    no zrobilem to faktycznie jest w design to ale jak na to naciskam to mi mówi że katastrofalny błąd
  • #4 2292785
    unnamed
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    jak utworzysz *.pcbdoc to w menu design na samej gurze bedzie update pcd document , jesli schemat masz poprawnie wykonany i wszystkie elementy beda beda mially przydzielone footprinty to musi byc dobrze .
    Podejrzewam ze jeden z twoich komunikatow to " unable to find footprint to element xxxx"
REKLAMA