O ile wiem to raczej nie istnieją w wersji PL. A mam MSDN Library for VisualStudio 6.0 na 2CD oraz MSDN Library October 2000 na 1DVD i są to wydania w języku angielskim. Oczywiscie MSDN zawarty na stronach Microsoft'u też jest w języku ojczystym Bila Gates'a.
Teach Yourself Visual C++ 6 in 21 days.pdf a co powiecie na tą książke czy ona jest dobra?? Czy istnieje polska wersja?? Jak tak gdzie można ja znaleść??
Jak chcesz profesjonalnie programowac to i tak musisz sie nauczyc angielskiego. Szkoda gdziekolwiek szukac po polsku bo powazniejsza literatura tylko po angielsku.
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ W dyskusji poruszono temat dostępności MSDN w języku polskim dla Visual C++ 6. Uczestnicy potwierdzili, że oficjalne wydania MSDN Library dla Visual Studio 6.0 oraz MSDN Library October 2000 są dostępne wyłącznie w języku angielskim. Nie istnieją polskie wersje MSDN, co wynika z ogromnej objętości dokumentacji. W związku z tym, profesjonalne programowanie wymaga znajomości języka angielskiego. Pojawiło się również pytanie o polską dokumentację lub książki, np. "Teach Yourself Visual C++ 6 in 21 days", jednak nie ma informacji o ich polskich wersjach ani dostępności. Ogólnie zaleca się korzystanie z anglojęzycznych źródeł dokumentacji i literatury programistycznej. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.