logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak rozpoznać pamięci RAM Twinmos na zdjęciach z Allegro?

frondziak 16 Lut 2006 13:15 1092 6
REKLAMA
  • #1 2309616
    frondziak
    Poziom 11  
    witam
    pytanie jak w temacie, chcę kupić przez allegro pamięci Twinmos na kościach Twinmos, często sprzedawcy nie umieszczają takich informacji, więc jak to rozpoznać jesli tylko mam fotke sprzedawanych pamięci?
  • REKLAMA
  • #2 2309797
    mariuszporęba
    Poziom 19  
    Ocena: 121
    jek chcesz mieć pewność że kupisz TwinMos-y kupuj w sprawdzonych sklepach. Mogę Ci polecić www.proline.pl (żadna reklama). Kupiłem u nich całego kompa i wszystko jest ok:D
  • REKLAMA
  • #3 2309851
    frondziak
    Poziom 11  
    dzięki za info, niemniej nie wyjaśnia to po czym poznać na jakich kościach jest ram
  • REKLAMA
  • #4 2310114
    swierzak_
    Poziom 20  
    No to po prostu zapytaj sprzedawcy na jakich kościach sa te sprzedawane przez niego pamieci. A poznac mozna oczywiście po oznaczeniach na samych kościach.
  • #5 2311453
    boundrose
    Poziom 15  
    to nonsens.

Twinmos nie robi swoich kosci tylko je remarkuje. w twinmosach value znajdziesz np. najczesciej m-tec'ki
    A te m-tec'ki to tez moga byc remarki... zaleznie od serii.
  • #6 2314613
    dzon
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    no nie wiem bo ja tam mam pamieci twinmos na kosciach twinmos
  • REKLAMA
  • #7 2318498
    mk20
    Poziom 26  
    Ocena: 31
    Kupując Twinmosy starajmy się wybierać kości m-tec'ki. Najmniej problemów!

Podsumowanie tematu

✨ Rozpoznanie pamięci RAM Twinmos na zdjęciach z Allegro jest utrudnione, ponieważ sprzedawcy często nie podają informacji o kościach pamięci. Najpewniejszym sposobem jest zakup w sprawdzonych sklepach lub bezpośrednie zapytanie sprzedawcy o oznaczenia na kościach. Twinmos nie produkuje własnych kości, lecz remarkuje pamięci innych producentów, najczęściej m-tec. Oznaczenia na kościach pozwalają zidentyfikować ich pochodzenie, a wybór kości m-tec jest rekomendowany ze względu na mniejszą liczbę problemów. Niektórzy użytkownicy deklarują posiadanie pamięci Twinmos faktycznie na kościach Twinmos, jednak jest to rzadziej spotykane.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA