logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Klon boxa - schemat. Linki do stron gdzie są schematy klonów boksów.

mike83tm 24 Lut 2006 16:46 1926 16
REKLAMA
  • #1 2342740
    mike83tm
    Poziom 16  
    Ocena: 3
    Mam prośbę jeśli ktoś ma linki do stron gdzie są schematy klonów boxów, obojętnie jakich to prosiłbym o podzielenie się tą informacją.
  • REKLAMA
  • #2 2343143
    pioter18
    Poziom 14  
    Ocena: 10
    www.simplegsm.pl
    www.pasjagsm.pl
    www.techtronic.pl
    (szukaj na forach)
    prosze bardzo
  • #3 2344460
    mike83tm
    Poziom 16  
    Mam jeszcze pytnko do osób używających kolnów. Jak sprawują się one w użytku?
  • #4 2345726
    Gogi123
    Poziom 24  
    Ocena: 7
    Moim zdaniem tak samo tylko w momecie pojawienia sie czegos nowszego nic nie zrobisz. Wrzuc jakies schematy i obrazy plytek jak masz chodzi mi glownie o SCDRII
  • REKLAMA
  • #5 2345903
    mike83tm
    Poziom 16  
    Problem w tym że szukam schematów i jakoś nie moge trafić na nic rozsądnego. Mam prośbę jak ktoś ma jakieś schematy klomów to czy mógł by się nimi podzielić . Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #6 2346785
    pioter18
    Poziom 14  
    A prosze bardzo.
    Masz tam wszystko co potrzeba.
    W razie problemów napsiz, a pomoge.
    Załączniki:
    • Prodigy.rar (68.11 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 2347193
    mike83tm
    Poziom 16  
    Wielkie dzięki jak będę miał jakiś problem to napewno się zgłosze.

Dodano po 12 [minuty]:

Mam jeszcze jedną sprawe czy gdzieś są dostępne schematy innych boxów niż Prodigy??
  • #8 2347474
    pioter18
    Poziom 14  
    hmmm.... a co dokładnje Cie interesuje???
    Tornado???? Twister?? Czy może coś innego?? bo tych boxów jest naprawde sporo...
  • REKLAMA
  • #9 2347980
    riger
    Poziom 24  
    Ocena: 9
    Ja bym poprosil tornado, twistera mam, sam dawalem na pasjagsm.pl w temacie elektronika przerobiony schemat z protela na PNG.
  • #10 2349862
    mike83tm
    Poziom 16  
    Chodzi mi raczej o tornado bo bardziej jest uniwersalny, ale grifin też może być. Mam też prośbę do osób użytkowników takich boxów czy opłacalne jest zrobienie samemu takiego boxa czy lepiej kupić gotowego na allegro.
  • #11 2350083
    cinekk
    GSM Product Supporter
    mike83tm napisał:
    Chodzi mi raczej o tornado bo bardziej jest uniwersalny, ale grifin też może być. Mam też prośbę do osób użytkowników takich boxów czy opłacalne jest zrobienie samemu takiego boxa czy lepiej kupić gotowego na allegro.

Zależy od ceny na allegro, czasami bardziej opłacalne jest kupno tam a czasami złożenie samemu, chociaż w większośći o wiele lepiej kupić coś gotowego, bo składając samodzielnie w domu i tak cenowo nie pobijesz chińczyków ;) Ale za to dochodzi satysfakcja :) Chociaż i tak bardziej proponuje kupic Tornado używane oryginalne niż z klonami przy tak niskich cenach oryginałów się bawić.[/url]
  • #12 2350871
    mike83tm
    Poziom 16  
    Doradźcie jaki box obsługuje nowe Motorole takie jak: e398, V3, V500 itp?
  • #13 2350944
    telekomuna
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    smartclip. dostepny jest schemat z hexem ale tylko w wersji 2.05 niestety.
  • #14 2351102
    Gogi123
    Poziom 24  
    Tylko ze nie ma do niego wzoru plytki;/
  • #16 2352759
    Gogi123
    Poziom 24  
    Multi_COM napisał:
    schemat smarta ma jeden blad ;) no ale zapewniam ze kazdy sie dowie odrazu jak tylko podlaczy klipa pod zasilanie ;)

Czy mi sie zdaje czy masz na mysli jakies sylwestrowe fajerwerki, no moze dymniak jakis :D

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania schematów klonów boxów do telefonów komórkowych. Użytkownicy udostępnili linki do stron z takimi schematami, m.in. simplegsm.pl, pasjagsm.pl oraz techtronic.pl, gdzie można znaleźć schematy i obrazy płytek, zwłaszcza boxa SCDRII. Poruszono temat dostępności schematów innych modeli boxów, takich jak Tornado, Twister, Griffin oraz Prodigy. Wskazano, że schematy Twistera są dostępne na pasjagsm.pl w formacie PNG. Omówiono także opłacalność samodzielnego składania boxów w porównaniu do zakupu gotowych na aukcjach internetowych, z uwzględnieniem oryginalnych i klonowanych urządzeń. W kontekście obsługi nowych modeli telefonów Motorola (e398, V3, V500) polecono box Smartclip, którego schemat jest dostępny w wersji 2.05, choć bez wzoru płytki i z drobnym błędem w schemacie. W dyskusji pojawiły się również uwagi dotyczące jakości i funkcjonalności klonów oraz oryginalnych boxów.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA