logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odtwarzacz MP3 - błąd Error i problem z formatowaniem dysku

Sosik5 02 Mar 2006 16:31 1026 4
REKLAMA
  • #1 2365925
    Sosik5
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam,
    Mam problem z Odtwarzaczem MP3. Chwile po włączeniu szuka piosenek, a gdy juz cos znajdzie pokazuje się jedynie napis: "Error". Gdy podłącze go do kompa, żeby zrzucić piosenki i próbuje wejść w niego pokazuje się napisz: "Dysk jest niesformatowany", a gdy chcę sformatować, dojdzie do końca i pokazuje się: "Nie można ukończyć formatowania". Odtwarzacz nie posiada opcij :ResetCzy ktoś mógłby mi pomóc? Help please :cry:
  • REKLAMA
  • #2 2371711
    gmorek
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Pomimio tego ze nie jestem wielkim znawca pamieci flash to jesli cos takiego ci sie przytrafilo po nie udanym nagrywaniu na karte. to najprawdopodobniej zniszczyles sobie pamiec nie wiem szczerze czy jest mozliwosc jej naprawy ale moze odkryjesz jakaś:)
  • REKLAMA
  • #3 2376087
    Sosik5
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Czyli mam po odtwarzaczu? System plików to RAW, i niewiem czym moge to sformatować. Skąd mógł bym wziąć soft do takiego odtwarzacza "no name" ? :|
  • REKLAMA
  • #4 2394214
    gmorek
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Problem w tym ze takie no-namy sa ciezkie do aktualizacji czy czegokolwiek takiego poniewaz musisz znalesc na nalepce producenta itp i poszukac w internecie ale na pewno nie na polskich stronach. Najprawdopodobniej na stronach chinskich lub tym podobnych.
REKLAMA