logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dostać się do wyłącznika sieciowego w odkurzaczu Philips Triathlon 1400?

Bzidki 04 Mar 2006 14:32 8708 2
REKLAMA
  • #1 2373359
    Bzidki
    Poziom 1  
    Witam
    Jest sobota i zamiast wypoczywać przy szklaneczce piwka patrzę na swój odkurzacz i myślę jak dostać się do wyłącznika sieciowego (ostatnio trochę szwankował, a dzisiaj padł na amen). Jest to odkurzacz piorący składający się z dwóch części: dolna jako pojemnik na wodę lub worek, górna silnik i cały osprzęt. Na spodzie tej górnej znalazłem dwa kanały z ukrytymi w nich wkrętami. Wykręciłem je i nic. Z góry wyłączniki (sieciowy i pompki wody) są za specjalnymi gumowymi ochraniaczami i nie ma do nich żadnego dojścia. Dziękuje z góry za pomoc.

Pozdrawiam.
    Załączniki:
    • Odkurzacz.jpg (12.92 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 2373892
    postrzepiony
    Specjalista AGD
    Ocena: 131
    Na uchwycie od góry masz klapkę, jest na obydwu końcach umocowana na zaczepach. Musisz ją ostrożnie wypiąć, tylko ostrożnie bo będziesz kleił zaczepy albo szukał nowej. Pod klapka są dwa wkręty, później pójdzie jak z płatka, pozwodzenia i pozdrawiam.
  • #3 2376181
    servisant
    Specjalista AGD
    Ocena: 199
    Zeby dostac sie do wlacznika nie musisz rozbierac sprzetu, wystarczy podwazyc ta okragla oslonke plastikowa wokol gumki wlacznika.
REKLAMA