logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o kolumnach STX - brzmienie i stosunek jakości do ceny

Kry_H 09 Mar 2006 15:05 1230 3
REKLAMA
  • #1 2393902
    Kry_H
    Poziom 21  
    Ocena: 15
    Witam forumowiczów.

Założyłem ten temat ponieważ jestem ciekaw czy ktoś z was ma kolumienki tej firmy, a jeżeli tak, to co może powiedzieć na ich temat. Chciałbym dowiedzieć się jak brzmią jaki jest stosunek brzmienie/cena itp.

Wszystkich właścicieli zapraszam do pisania (o ile tacy są :D ).

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2395474
    crazy_88
    Poziom 42  
    Ocena: 165
    powiem ci tak stx w swoim przedziale cenowym jest chyba najlepszy a jakosc ma bardzo dobra takie jest moje skromne zdanie:p
  • REKLAMA
  • #3 2395567
    !ron
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    STX - sprawdzone parametry, dobrze wykonane, perfekcyjny wybór dla ludzi którzy nie mają pieniędzy na kolumny drogie, jakość/cena- ocena 9/10, lepsze niż alphard, dibeisi, Sistek i inne badziewia.
  • #4 2395708
    mlody_elektronik
    Poziom 27  
    Ocena: 17
    !ron napisał:
    STX - sprawdzone parametry, dobrze wykonane, perfekcyjny wybór dla ludzi którzy nie mają pieniędzy na kolumny drogie, jakość/cena- ocena 9/10, lepsze niż alphard, dibeisi, Sistek i inne badziewia.

Ja moge potwirdzic tylko to co napisal !ron. Dokladnie mam stycznosc z STX i poprostu siermiezna robota. NIE do zniszczenia. W 100% moge polecic ich produkty.

Jezeli chodzi o glosniki wysokotonowe i srednotonowe to niestety porazka...
    Mam kolumny Z-9 z ich fabrycznych. I wynoanie super. NIskie super. Wysokotonowe po 2 godz sie spalily. Srednie po 2 tygodniach.

NAprawde oplaca sie kupic te kolumny wmontowac zamist GDM jakiegos dobrego sredniaka np TVM a zamiast wysokotonowego wmontowac GDWT 12-19/150 tonsila. Tak zpreparowane kolumny graja poprostu oszalamiajaco. Niesamowicie glosno i nic im nie jest straszne...
REKLAMA