logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens S40 nie uruchamia się po awarii oprogramowania – jak przywrócić działanie?

robson809 15 Mar 2006 11:11 1577 5
REKLAMA
  • #1 2416474
    robson809
    Poziom 11  
    Witam!
    Posiadam siemensa s40 i przez ok tydzień chodził normalnie później coś się zaczeło z nim dziać a mianowicie zaczeło nawalać oprogramowanie. Telefon się wyłączył i od tej pory nie chce się włączyć. Telefon nie reaguje na żaden program. Co jest z nim nie tak i jak go mogę uruchomić?
  • REKLAMA
  • #2 2416842
    chief
    Poziom 22  
    Ocena: 40
    Na początek sprawdź baterię, wgraj eprom i flasha a później unlock i naprawa imeia powinno pomóc jeśli nie ma uszkodzenia hw. Było o tym pisane, jak co to się odezwij podeślę ci soft sprawdzony do niego.

chief
  • REKLAMA
  • #3 2417800
    Baczu
    Poziom 12  
    wiesz mialem kiedys pare siemensów ale padl ami tylko jeden S55 cos podobnego z opisu jak i u ciebie robilem wszystko ale nic. Dopiero po jakims czasie dowiedzialem sie ze S55 po 2 latach pada plyta i du..a
    Narasta
  • REKLAMA
  • #4 2417845
    fantomas
    Poziom 25  
    Ocena: 6
    powiem tak po pierwsze s40 to nie siemies mimo że posiada taki napis to bosch po drugie to straszny szmelc i każda chodźby udana próba postawienie go na nogi po jakimś czasie kończy sie ponownie fiaskiem
    jest oczywiście dużo darmowego softu i flashy do tego ale osobiście doradzam odpuścić temat bo naprawdę czas jaki zmitrężysz przy nim możesz sporzytkować na coś bardziej konkretnego

regards fantomas
  • REKLAMA
  • #5 2418200
    prei
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Zgadzam się z "fantomas". Z powodu wagi sprawdzi się jako przycisk do papieru. Miałem takiego od nowości. Wielokrotnie reklamowałem. Zmieniali soft i nic. Szmelc
  • #6 2420666
    robson809
    Poziom 11  
    wielkie dzięki za rady! mam dość już tego telefonu nawet w serwisie nie chcą go zrobić:D to szmelc i tyle odradzam kupna takiego telefonu!
REKLAMA