Witam Wszystkich!
Wiem że tego typu zapytań jest tu mnóstwo ale i tak zdecydowałem się postawić nowego posta:)
W niedalekiej przyszlości, bo za ok miesiac chce kupić >2< laptopy. Jeden do 3500zl, a drugi do 3000zl.
Chciałem zasięgnąć Waszej porady, jaką firmę wybrać, jakiego procka, a może nawet konkretne namiary na laptoka. Nie chce ich kupować w sklepie internetowym tylko w stacjonarnym sklepie.
Z tego co się orientuje to liczą się głównie HP, Toshiba no i chyba Asus, ale nic więcej chyba na ten temat nie wiem:) Jak się ostatnio dowiedziałem, podobno HP są słabo wyposażone w porównaniu do konkurencji (przy tej samej cenie).
Aha, ten droższy komputer przeznaczony jest dla mojej dziewczyny (rodzice jej kupują
, nie będzie go używała go grania, chyba że w pasjansa itp:D więc nie musi mieć specjalnie wypasionej karty, może opłacałoby się kosztem jej zapakować do kompka jakieś inne przydatne opcje...
Ten tańszy będzie dla mnie (nikt mi nie chciał kupić
u mnie karta musi troszke popracować, w zasadzie nie gram ale w razie czego żeby uciągnęła jakąś nie strasznie wymagającą gierkę
W skrócie mówiąć musi być wydajny.
Dużo wody nalałem, ale może troszke przybliżyłem sytuację
Będę wdzięczny za posty wnoszące coś do tematu;)
Pozdrowionka!
Wiem że tego typu zapytań jest tu mnóstwo ale i tak zdecydowałem się postawić nowego posta:)
W niedalekiej przyszlości, bo za ok miesiac chce kupić >2< laptopy. Jeden do 3500zl, a drugi do 3000zl.
Chciałem zasięgnąć Waszej porady, jaką firmę wybrać, jakiego procka, a może nawet konkretne namiary na laptoka. Nie chce ich kupować w sklepie internetowym tylko w stacjonarnym sklepie.
Z tego co się orientuje to liczą się głównie HP, Toshiba no i chyba Asus, ale nic więcej chyba na ten temat nie wiem:) Jak się ostatnio dowiedziałem, podobno HP są słabo wyposażone w porównaniu do konkurencji (przy tej samej cenie).
Aha, ten droższy komputer przeznaczony jest dla mojej dziewczyny (rodzice jej kupują

Ten tańszy będzie dla mnie (nikt mi nie chciał kupić

Dużo wody nalałem, ale może troszke przybliżyłem sytuację

Będę wdzięczny za posty wnoszące coś do tematu;)
Pozdrowionka!