od okolo7-8 mc mam problem z silnikiem w agili objawia sie tym ze po lagodnym przyspieszaniu zaczyna skakac i sie dusic niezaleznie od tego czy jest zimny czy cieply motor, przy mocniejszym wcisnieciu pedalu gazu silnik chodzi zwawo bez zadnyk oznak ma swoje przyspieszenie tak jak to powinno byc przy tej jednostce, dzieje sie tylko tak przy lagodnym przyspieszaniu od biegu 2 do 4, pozdjeciu klemow z akumul;atora wszystko wraca do normy na jakies 2- 3 tygodnie, staralem sie pojsc do serwisu vauxhall ( bo jestem w anglii) ale tam podlaczenie do komp i odczyt kosztuje kolo 60f i gosc mowi mi ze jesli nie pali sie zadna kontrolka na desce to komp mi nic nie da tzn ze wszystko jest ok,po wizycie u czarodzieja hindusa w warsztacie stwierdzil ze to filter paliwa ktory probowal mi wymienic z blachym skutkiem -brak filtra, czy ktos ma moze jakies pomysly co to moze byc i czego sie moge spodziweac a no i jak mam szarpania wzrasta mi konsumpcja benzyny do ponad 9l na 100km: gdzie przy normalniej jezdzie po miescie max 7,6 na trasie do 6,5,-do 7(przy zalozonych magnetyzerach) prosze o pomoc:cry: