logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

USB SMART za 199 zł z Allegro – Wasze doświadczenia i opinie o skuteczności urządzenia

viper105 28 Mar 2006 16:57 1041 11
REKLAMA
  • #1 2467582
    viper105
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Czesc.. czy warto zaopatrzyc sie w usbsamrt ?
    Co mozecie powiedziec na temat tego sprzetu z wlasnego doswiadczenia ?
    Jest to dosc tani sprzet, na allegro za 199zl mozna dostac...
  • REKLAMA
  • #2 2467614
    telekomuna
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec ze za te cene naprawde nie ma co narzekac. usb smarta uzywam przede wszystkim do se i chyb atymko 2 razy nie dla rady.
  • REKLAMA
  • #3 2467641
    wasylwek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 88
    :D to podejdź nim J210i !!!
    Warto ale tylko czysty smart ....zapomnij o dodatkowych aktywacjach
    lekka porażka bo te programy rządzą sie swoimi niezbadanymi prawami.
    Viper poszukaj było o smarcie .
  • #4 2467666
    leon.euro
    Spec od GSM
    Ocena: 39
    nie wiem jak aktywacje dodatkowe ale co do se i alcateli sprawdza sie... przynajmniej tak by zrobic na szybko simlocka czy dograc pl menu...

sylwek a co ty miałes za problemy z j210i??zrobiłem z 10 sztuk bezbłednie...

pozdrawiam leon.
  • REKLAMA
  • #5 2467739
    bolek120
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    za 330zł na allegro kupisz z kablami do se i alcateli chyba lepiej się opłaca to a co do działania to niewiem bo niemam
  • #6 2467745
    wasylwek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 88
    robiłem polaka i smoka robiłem to HWK po zabiegu było ok ale po jakimś czasie klient wracał jak bumerang z 4 założonymi lockami podszedłem go Zuleą i nastąpił zgon .
    Podobno właśnie ciężko podnieść J210 po zabiciu Zulea.
  • REKLAMA
  • #7 2467857
    viper105
    Poziom 13  
    widze na allegro za 199zl bez kabli, ale kable nie potrzebne bo mam od box'a z hwk. Ostatnio padł mi LG u8138 i hwk nie dawało rady, pożyczylem USBSMARTA i nie było problemu... chyba sie przekonam do tego urządzenia z uwagi na support i aktrakcyjną cene ;)
  • #8 2467890
    bolek120
    Poziom 18  
    a alcatele jak będziesz robił bez kabli ??? chyba ze sobie dokupisz za130 zł to tak jak bys kupił tego z kablami tylko bedziesz miał jeszcze w zestawie kable do se pomysl !!
  • #9 2467963
    viper105
    Poziom 13  
    bolek120 napisał:
    a alcatele jak będziesz robił bez kabli ??? chyba ze sobie dokupisz za130 zł to tak jak bys kupił tego z kablami tylko bedziesz miał jeszcze w zestawie kable do se pomysl !!

to chyba tylko bolek jest w stanie zaplacic za kable do alcateli 130zl. Poobserwoj pewne aukcje i zobacz ,ze w przeciagu 2-óch tygodni usb smart z twoimi magicznymi kabelkami 11in1 kosztować bedzie 259zł.Poza tym w moim przypadku alcatel jest zbedny
  • #10 2468661
    bolek120
    Poziom 18  
    wsumie to niemam zamiaru sie z tobą kucić ja mam inny sprzęt do se i niezamierzam kupować usbsmarta to jest twój wybór !!!

pozdrawiam
  • #12 2473177
    viper105
    Poziom 13  
    juz mam usbsmarta, niezbedna rzecz , polecam kazdemu ;)

Podsumowanie tematu

✨ USB SMART dostępny na Allegro za około 199 zł jest oceniany jako opłacalny i skuteczny sprzęt do szybkiego zdejmowania simlocka oraz wgrywania polskich menu w telefonach SE i Alcatel. Urządzenie działa dobrze bez dodatkowych aktywacji, choć niektórzy użytkownicy zauważają ograniczenia przy bardziej zaawansowanych operacjach i problematyczne przypadki, np. z modelem J210i, który bywa trudny do podniesienia po użyciu narzędzi typu Zulea. W zestawie często brak kabli, które można dokupić osobno, co podnosi koszt do około 330 zł, jednak posiadanie kabli jest istotne zwłaszcza przy pracy z Alcatelami. USB SMART jest chwalony za wsparcie techniczne i atrakcyjną cenę w porównaniu do innych urządzeń, takich jak HWK, który w niektórych przypadkach nie radzi sobie z określonymi modelami telefonów. Urządzenie jest polecane jako podstawowe narzędzie do serwisu telefonów, szczególnie dla użytkowników potrzebujących prostych i szybkich rozwiązań.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA