logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung USB Smart – opinie użytkowników o simlocku i działaniu w Polsce

tonk 13 Kwi 2006 15:59 1071 8
REKLAMA
  • #1 2523728
    tonk
    Spec od GSM
    Ocena: 57
    jak to sie sprawuje prosze uzytkownikow o opinie czyli simlock i czasami PL
    dziki i pozdro
  • REKLAMA
  • #2 2523750
    wasylwek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 88
    Było , poszukaj ...sam o tym pisałem bo mam , w uzupełnieniu z HWK mieli dość sporo modeli.Polskiego jeszcze tym nie robiłem .
  • REKLAMA
  • #3 2523791
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2088
    Kilka locków już nim robiłem i zeszły gładko więc myślę, że dla samego unlocka za tą cene opłaci się to kupić.
    pozdr
  • REKLAMA
  • #4 2524081
    tonk
    Spec od GSM
    no wlasciwie to jest tanie jak barszcz :)
  • #5 2524166
    epol
    Poziom 26  
    Ocena: 13
    tanie i porazka. Poczytaj.
  • #6 2524287
    golo
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    Samsung i usb smart - wielkie nieporozumienie....
    Przecież wszystko jest za free unlock i PL- wystarczy po szukać w sieci.
  • REKLAMA
  • #7 2524655
    tonk
    Spec od GSM
    wiesz z toba tu sie nie zgode wszscy mowia ze motorola to lipka a aj ci powiem ze jak do tej pory zrobilem wszystkie (okolo 80 sztuk) jedne po tp inne nie porostu trzeba wiedzic jak ten program mysli, a po 2 uwaam ze to sie rozwinie
  • #9 2565437
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    golo napisał:
    Samsung i usb smart - wielkie nieporozumienie....
    Przecież wszystko jest za free unlock i PL- wystarczy po szukać w sieci.

wszystko za free powiadasz, mozliwe. Jest tego troche, fakt, no ale do tego free dojdzie jeszcze zakup kabli itd. i bedzie nie tak bardzo free :) No, ale kazdy ma swoje metody (tudziez zdanie), ja juz zaczynam powoli miec dosyc tego softu free i sklaniam sie ku konkretnemu boxowi... Do samsunga zulei sie nie przymierzam... Pomimo, ze tani jak... :)

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy działania i skuteczności narzędzia Samsung USB Smart w kontekście zdejmowania simlocków oraz obsługi telefonów w Polsce. Użytkownicy wskazują, że program jest tani i pozwala na odblokowanie wielu modeli Samsung, choć nie wszystkie telefony da się odblokować tym narzędziem, zwłaszcza modele wymagające flasherów jak Sgold czy PST. Pojawiają się opinie, że dostępne są darmowe metody odblokowania i programy PL, jednak często wymagają one dodatkowych kabli i akcesoriów, co podnosi koszty. Niektórzy użytkownicy preferują dedykowane boxy zamiast darmowego oprogramowania ze względu na stabilność i rozwój funkcji. W dyskusji pojawia się także porównanie do narzędzi do telefonów Motorola, które są oceniane jako mniej skuteczne. Ogólnie Samsung USB Smart jest postrzegany jako ekonomiczne rozwiązanie do odblokowywania simlocków, ale z ograniczeniami i koniecznością posiadania wiedzy technicznej.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA