logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak poprawić zasięg GPRS w Bądkowie dla modemu Sony Ericsson?

adigit 28 Mar 2006 22:47 1351 3
REKLAMA
  • #1 2469212
    adigit
    Poziom 2  
    Witam

Mam problem z zasięgiem sieci komórkowej.

Kupiłem w salonie plusa modem sony ericsona ten którego maksymalna predkosc to ≈57kbs , w salonie zapewniali mnie ze internet w miejscowosci w ktorej mieszkam Bądkowo Kuj-pom internet bedzie bo na mapce na stronie plusa jest i guzik prawda.

Kiedy dojechalem do domu okazalo sie ze zasiegu nie ma.

Moze znacie jakies urządzenia które spowodowalyby zeby zasieg sie znalazł, moze ktos ma podobny prolem, j aise ba tym nie znam i niewiem w jaki sposob mozna poprawic zasieg sieci komórkowej.

Umowe z plusem podpisalem na dwa lata i nie usmiecha mi sie placic za internet ktory u mnie nie dziala.

Acha . jak jestem na strychu to lapie zasieg i internet dziala ale bardzo wolno.

prosze pomóżcie, Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2470059
    huk90
    Poziom 23  
    Ocena: 86
    sa anteny do gc75 bo chyba taki masz modul jednak nie wiem jak ze skutecznoscia okolo 100-120 zł allegro.ja mam zasieg a i tak nieraz sie wiesza i nie wiem dlaczego trzeba miec wiele zdrowia do zabawy
    pzdr
  • REKLAMA
  • #3 2470437
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 2484420
    adigit
    Poziom 2  
    Dzieki wielkie za podpowiedzi . Moze znacie jakies modele takich anten które powodują zwiększenie sygnału. MOze ktos juz uzywa takiej anteny, proszę o opinie. Pozdrawiam
REKLAMA