logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

BMW 320i E36 '91 - Centralny zamek zamyka i otwiera drzwi samoczynnie

Lysy 266 29 Mar 2006 18:15 1524 3
REKLAMA
  • #1 2471836
    Lysy 266
    Poziom 11  
    Mam problem z centralnym zamkiem autko BMW 320i E-36 91r centralny zamek oryginal bez alarmu. problem polega na tym ze po przekreceniu kluczyka wszystkie drzwi zamykaja sie i odrazu otwieraja sie spowrotem.

Dodano po 3 [minuty]:

i mam jeszcze pytanie gdzie znajduje sie centralka zamka w tym autku.

Dodano po 29 [sekundy]:

i mam jeszcze pytanie gdzie znajduje sie centralka zamka w tym autku.
  • REKLAMA
  • #2 2472504
    grzechu40
    Poziom 21  
    Ocena: 190
    Sprawdź przewody sterujące przy masterach albo króryś z siłowników opada samoczynnie.
  • REKLAMA
  • #3 2473201
    paweb
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Podejrzewam ze za drugim razem kiedy próbujesz zamknac zamek to zamyka sie on normalnie.Sprawdź także czy wszystkie siłowniki Ci dzialaja - to znacyz sprawdź czy wszystkie drzwi sie zamykaja oraz klapka paliwa i bagażnik
  • #4 2474805
    gracus7
    Poziom 26  
    Ocena: 201
    w tym modelu sterownik jest u pasarzera pod schowkiem nad głośnikiem!! takie czarne pudełko!! ale nawet tam nie zaglądaj!!!
    posprawdzaj na początek czujniki w zatrzaskach przednich drzwi bo jesli którys nie zostanie wciśnięty to zamek się nie zamknie!!! cząesto one się wycierają i są za krótkie aby zostały włączone... a pozatym może być jeszcze uszkodzona wiązka wychodząca z tylnij klapy do nadwozia!! to są najczęstrze przyczyny w tym modelu!!

pozdrawiam
REKLAMA