Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

głośnik do małego autka MATIZA...

qki987 30 Mar 2006 21:06 912 5
    qki987
    Level 11  
    Co proponujecie mi za głośnik do małego autka MATIZA. Jak myślicie czy Hertz es-300 starczy.
    poeta5
    Level 23  
    Hmm też rozglądam się za głośnikami do matiza i nie jest lekkobo do dzwi kupićrzeba dystansówkiżeby 16 weszły a w tylną półkę ciężko wsadzić dwie 16 dlatego zastanawiam się nad 14cm STX'em i coś na środek ale chyba zostane jednak przy tubie bo do stx'ow wzmacniacz już gotowy
    potencjalek
    Level 17  
    kolega qki raczej pyta o suba a nie o przednie glosniki
    jesli chodzi o es300 to przy dobrym wzmacniaczu powinien wytworzyc zadowalające cisnienei w matizie, wkoncu to nie duze autko
    crazy_88
    Level 42  
    powinien ci styknac hertz jesli chodzi o stx w polke to sobie to daruj bo to one sie nie nadaja do takich rzeczy
    Maurinius
    Level 13  
    Kumpel ma w matizie boschmana nie wiem jaki model dokładnie ale ma 30cm. Ładnie mu to chodzi calutkie autko sie trzęsie.... wiem że nie polecacie buszmenów... więc przy czyms innym to bedzie chyba blache na boki wypychało... :P Na poczatku miał ja w skrzyni.. więc zajeło mu to prawie calutki bagażnik... potem zrobił zabudowe(musiał wywalic kolo zapasowe i wyciąc mocowania tego kola) miał troszke bagażnika tak ze jaką reklamówke moze położyć do bagażnika ale ciśnienie w samochodzie jest nie możliwe...
    qki987
    Level 11  
    A jakiego suba byscie mi proponowali. I wzmacniacz do tego. Mam magnata chodzi pod dopalka 130w.:!: